…kennis delen

Kennis en inspiratie

Als hofleverancier van een groot aantal zorginstellingen in Nederland, vinden wij het belangrijk om onze kennis en kunde te delen.

Wij gaan in gesprek met specialisten uit de markt, delen onze expertise en haken in op relevante trends en ontwikkelingen.

Met onze nieuwe blogserie ‘In gesprek met’ inspireren wij jou met interessante verhalen over diverse thema’s rondom eten & drinken. 

Heb jij onderwerpen die je met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

 

Gelukkig ouder worden

In de afgelopen jaren hebben wij veel Geluksmomenten mogen creëren voor de bewoners/cliënten. Samen met jou hebben wij ze verrast met de porties Geluk, de Droomwensen, de Droomboom en de Gelukskoekjes.

Dit jaar draaien wij de rollen om. Wij zetten jou, als medewerker van de zorginstelling, in het zonnetje. Ieder kwartaal maakt jouw afdeling kans op de leukste prijzen. Wij creëren echte Geluksmomenten voor een glimlach in de zorg. Welke Geluksmomenten wij ieder kwartaal, ofwel iedere ronde, gaan creëren lees je hier.

Onze specialisten 

Holland Food Service ondersteunt, adviseert en begeleid je in het totale proces van eten, drinken en gastvrijheid. We zetten ons voor de volle 100% in om jullie Gelukkig ouder te laten worden. Voor Geluk zorgen kunnen we natuurlijk niet alleen. Wij bouwen daarom aan verbindingen die ons samen verder brengen. Zo binden we graag talent en specialisten aan onze organisatie. Lees hier het gesprek met onze diëtiste en accountmanager Sanne Maessen over diabetes bij ouderen.

Slikproblemen bij ouderen

Slikproblemen bij ouderen

<- Terug naar blogsSlikproblemen bij ouderen Het kauwen en doorslikken van eten en drinken is voor de meeste mensen een automatisme. We doen dit...

read more
Winnaars ronde 3 Energie

Winnaars ronde 3 Energie

Wij zorgen voor een glimlach in de zorg! Samen in beweging tijdens een workout,  heerlijk vers fruit op de afdeling of onze smoothiebar op locatie....

read more
Gastvrijheidsconcept

Gastvrijheidsconcept

Geluk is... eten & drinken in een gastvrije omgeving Het is tijd voor verandering! Ouder worden we allemaal, met het verstrijken van de tijd...

read more

Nog beter op de hoogte blijven?

Volg ons op de volgende social media kanalen om nog beter te weten waar we mee bezig zijn!