Fase 1 Advies en verbeterplan
de eerste fase van de route naar een duurzame zorg

Fase 1 | Advies en verbeterplan

‘De route naar een duurzame zorg’ start met fase 1 waarin advies en het verbeterplan centraal staan. In fase 1 ontwikkelen wij samen met jou een verbeterplan. In dit plan maken wij tastbaar wat wij voor jou kunnen betekenen. Tevens voldoet het verbeterplan aan alle gestelde criteria van Catering & Voeding. Deze criteria staan beschreven in het certificatieschema Milieuthermometer Zorg.

In fase 1 behandelen we de onderstaande onderwerpen en kijken we vooruit naar fase 2,3, en 4.

  • Verbeterplan duurzame Catering & Voeding (7.4)
  • Externe cateraar(s) (7.9)

Het verbeterplan

Met het plan van aanpak geven we jou een aantal concrete oplossingen. Zo bieden wij jou ondersteuning bij de uitvoering van de 0-meting, maken we duurzaamheid tastbaar in onze BI-tool en kunnen wij je bijvoorbeeld een interne kick-off voor jou verzorgen. Met het verbeterplan creëren wij draagvlak bij jou in de organisatie.

Externe cateraar(s)

Iedereen moet verduurzamen niet alleen de zorginstellingen, maar ook de ketenpartners. Wij zijn onder andere ISO 14001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de gestelde eisen van onderwerp ‘Externe cateraar(s)’.

 

Dit zijn enkele voorbeelden van hoe wij duurzame stappen zetten. Heb je vragen of wil je graag sparren? Neem dan contact op met onze expert Duurzaamheid Martien Robben op 06 12 96 00 66  of mail naar m.robben@hollandfoodservice.nl