Assortiment

ASSORTIMENT

Kwaliteit staat bij Holland Food Service voorop, in balans gebracht met beleving en betaalbaarheid. Onze eerlijke, verse en smakelijke ingrediënten en producten komen – als het even kan – van Hollandse bodem. En liever nog van lokale, specialistische partners. Benieuwd naar het uitgebreide assortiment met topproducten? Ga naar onze webshop om alles te bekijken en direct te bestellen.

Smaakvol
Met onze moderne webshop vereenvoudigen wij het bestelproces. Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en productinformatie. In het ruime assortiment kun jij alles vinden wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. Wij hebben ook een breed aanbod in panklare producten en convenience maaltijden, die wij in onze eigen productiekeuken bereiden. Dankzij de favorietenlijsten, duidelijke bestelgeschiedenis en de budgetteller heb jij controle over het bestelproces.

Voor vlees, kip en gevogelte en vis werken wij samen met dé specialisten op dit gebied. Daarnaast hebben we een ruim assortiment kruidenierswaren en non-foodproducten. En dat alles in grootverpakking en kleinverpakking. Je geniet het voordeel van one-stop-shop: één bestelsysteem, één levering en één factuur voor je totale bestelling.

Wil je ook boodschappen bestellen bij Holland Food Service? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om je op weg te helpen. Je krijgt toegang tot de webshop, begeleiden je en ondersteunen je bij het inrichten ervan.