…een smaakvol en volledig assortiment

Assortiment

Wij streven naar een passend assortiment voor iedereen, ook voor cliënten met een dieet of speciale voorkeur. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedereen voorzien van een heerlijke maaltijd.

 

Food & Non Food

Voor productgroepen zoals kruidenierswaren, zuivel en versproducten leveren wij huismerken en werken wij samen met bekende A-merken om aan te kunnen sluiten bij de wensen op het gebied van kwaliteit, bestelgemak en prijs.

 

Vers & Convenience

Wanneer je ervoor kiest om zelf te koken, kan dit soms best een uitdaging zijn. Dankzij onze eigen productiekeuken bieden wij ook convenience maaltijden en maaltijdcomponenten aan, zo is er meer tijd voor persoonlijke aandacht, met behoud van een smakelijke maaltijd.

Dieetvoeding

Dieetvoeding

Omdat zorg gepaard gaat met speciale dieetvoeding, hebben wij deze ook ruimschoots opgenomen in ons assortiment. Wij produceren de meest voorkomende dieetafleidingen in de koelverse, convenience maaltijden vanuit onze eigen productiekeuken.

Voor consistentieafwijkingen hanteren we de IDDSI-levels, deze zijn terug te vinden op de verpakkingen en bij de productinformatie op onze webshop Smaakvol.

Ook in ons boodschappenassortiment zijn vrijwel alle diëten terug te vinden; denk aan natriumarme producten, eiwit verrijkte toetjes en glutenvrije producten.

Wereldkeuken

Wereldkeuken

De diversiteit aan culturen neemt steeds meer toe in onze maatschappij en dit zal de komende jaren alleen maar toe blijven nemen. Om de gastvrijheid in de zorgorganisatie voor alle bewoners en cliënten op een gelijk niveau te kunnen aanbieden kan en mag een uitgebreid assortiment multiculturele maaltijden en maaltijdcomponenten niet ontbreken.

Mensen met een andere culturele achtergrond vinden het belangrijk dat de producten bereid wordt volgens een traditionele receptuur en met authentieke ingrediënten. Een gedachtegang die wij goed kunnen begrijpen en zeker ook willen beantwoorden met een toegespitst assortiment waarbij de authentieke smaak wordt geëvenaard.

Ambachtelijke specialiteiten

Ambachtelijke specialiteiten

Voor producten zoals vlees, wild en gevogelte, vis, brood en banket, kaas en vleeswaren werken wij samen met ambachtelijke specialisten. Zij produceren onder onze kwaliteitslabels Holland Culinair en Smaakvol. De producten sluiten naadloos aan bij het assortiment met betrekking tot kwaliteit, samenstelling en verpakking. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en goede, smaakvolle producten.

Dit doen wij onder andere samen met…