Grootschalige zorg

Voor traditionele keukens en zorgrestaurants

Van vers tot panklaar en ook smaakvolle kant-en-klare maaltijden. Naar hartenlust kun je variëren. Maar ook droge kruidenierswaren en non-food. Alles wat met eten en drinken te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Bij Holland Food Service ben je op het juiste adres voor jouw keuken of restaurant. 

Verzekerd van kwaliteit

​Van onze verse ingrediënten bereid je je eigen maaltijden. Wat helpende handen nodig? Dan bieden onze panklare producten en kant-en-klare maaltijden (convenience) de oplossing. Die we bereiden in onze eigen ambachtelijke productiekeuken. Voor vlees, kip en gevogelte en vis werken wij samen met echte specialisten. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en goede, smaakvolle maaltijden.

Wist je dat?

Onze groenten en fruit: verser dan vers. We kopen het rechtstreeks van de veiling. Direct van het land, zo op het bord. Wat ga jij ermee maken?

Alles wat met eten en drinken te maken heeft

We hebben een ruim assortiment met daarin ook producten als kruidenierswaren en non-food. Van verzorgingsproducten tot tafelaankleding. En dat alles in grootverpakking en kleinverpakking. 

Inkopen doen via de webshop Smaakvol van Holland Food Service levert je verschillende voordelen op:

Eén bestelsysteem

Eén levering

Eén factuur voor je totale bestelling

Het is ideaal voor traditionele keukens en zorgrestaurant:

Bulkleveringen, groot- en kleinverpakkingen

Profiteren van exclusieve samenwerkingsverbanden met leveranciers

Versproducten rechtstreeks vanaf het land

Panklaar en kant-en-klaar uit eigen keuken

A-merk, B-merk, huismerk… voor ieder wat wils

Deskundig en persoonlijk advies
Onze deskundige accountmanagers en medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Onze service bestaat bijvoorbeeld uit het analyseren van vraagstukken binnen je organisatie op het gebied van kwaliteit, gastvrijheid en kosten door middel van quickscans. We onderzoeken de mogelijkheden van kostenreductie door proactieve begeleiding en ondersteuning bij het inrichten van het totale proces. Denk bijvoorbeeld aan het terugbrengen van voedselverspilling.

Gemakkelijk bestellen
Even bestellen? Inspiratie opdoen? Informatie opvragen Inkopen monitoren? Wij zijn gek op online tools en oplossingen. En maken die via slimme koppelingen ook beschikbaar in de vertrouwde omgeving van onze klanten.

Onze webshop Smaakvol biedt je alle voordelen om je keuken of restaurant goed te managen. Bestellen is eenvoudig en gemakkelijke budgettools en managementrapportages geven het inzicht dat je nodig hebt.

Direct bestellen? Of benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw restaurant of keuken? We helpen je graag. Neem even contact met ons op, dan kunnen onze enthousiaste collega’s je van alles vertellen.