…leveren aan grootkeukens en restaurants

Speciaal voor grootkeukens & restaurants

Als restaurant of keuken wil je jouw gasten, bewoners en cliënten efficiënt en flexibel kunnen voorzien van een heerlijke maaltijd. Of je nu kiest voor vers koken, panklare producten of convenience maaltijden: wij bieden alles aan om naar hartenlust te variëren. En met alles, bedoelen wij écht alles. Eten en drinken in de breedste zin van het woord.

Assortiment

Assortiment

Met onze producten haal je altijd de beste kwaliteit in huis. Voor vlees, vis, brood, banket, kaas en vleeswaren werken wij samen met ambachtelijke specialisten. Ben je juist op zoek naar verse en smakelijke convenience maaltijden of panklare producten? Deze bereiden wij zelf in onze eigen productiekeuken. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en smaakvolle producten, van portieverpakking tot bulkhoeveelheden en alles hier tussenin.

Service & advies

Service & advies

Gaat jouw hart sneller kloppen van gastvrijheid? Bied je jouw bewoners en gasten graag die extra beleving? Eten zoals thuis en dan nog net wat beter! Dat is wat wij willen bereiken met ons gastvrijheidsconcept: een traject waar, met hulp van onze specialisten, de gastvrijheid naar een nog hoger niveau getild wordt. Geheel op maat gemaakt voor jouw organisatie met onder andere gastvrijheidstrainingen, workshops bordpresentatie en maaltijdbereiding en e-learning modules.

Webshop

Webshop

Bestellen op onze webshop Smaakvol is heel eenvoudig. Sla gemakkelijk jouw favorietenlijsten op, stel automatische herhaalbestellingen in of bestel snel vanuit eerdere bestellingen. De budgettools en managementrapportages helpen je om nog beter in te kopen op het gebied van prijs, duurzaamheid en gezondheid. Of je nu kiest voor vers koken, panklare producten of convenience; je maakt gebruik van één bestelsysteem voor alle producten die voor grootschalige zorg van toepassing zijn.

Logistiek

Logistiek

Wij zijn HACCP-gecertificeerd, wat betekent dat we als bedrijf voldoen aan de gestelde hygiëne eisen van levensmiddelen. Onze gekoelde vrachtwagens zorgen dat de temperatuur van de voeding te allen tijde gecontroleerd wordt. Met logsystemen worden temperaturen bijgehouden tot levering, waardoor wij de voedselveiligheid garanderen.
Wij werken met vaste routes en chauffeurs, waardoor je vaste levertijden hebt en een vertrouwd gezicht ziet bij de levering.

Onze eigen productiekeuken

Ben je juist op zoek naar verse en smakelijke convenience maaltijden? Geen enkel probleem. In onze eigen ambachtelijke productiekeuken bereiden we iedere dag de meest verrukkelijke maaltijden en maaltijdcomponenten. Onze ingrediënten worden daarbij met zorg geselecteerd en gecontroleerd.

Kwaliteit verzekerd

Voor vlees, kip, wild en gevogelte, vis, brood en banket, kaas en vleeswaren werken wij samen met ambachtelijke specialisten. Zij produceren onder onze kwaliteitslabels Holland Culinair en Smaakvol. De producten sluiten naadloos aan bij het assortiment met betrekking tot kwaliteit, samenstelling en verpakking. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en goede, smaakvolle producten.

Een gastvrij restaurant

Gaat jouw hart sneller kloppen van gastvrijheid en bied je jouw bewoners en cliënten graag die extra beleving? Eten zoals thuis en dan nog net wat beter! Dat is wat wij willen bereiken met ons gastvrijheidsconcept: een traject waar met hulp van onze specialisten de gastvrijheid naar een nog hoger niveau getild wordt.