…Gelukkig Ouder Worden

Gelukkig Ouder Worden

Ouder worden we allemaal. Met het verstrijken van de tijd gaat dat helemaal automatisch.
Zonder dat je er iets voor hoeft te doen. En natuurlijk willen we allemaal oud worden. Een mooie leeftijd
bereiken. Het liefst in goede gezondheid. Vitaal. In een fijne, sociale omgeving met familie, vrienden
of collega’s. En elke ochtend opstaan met iets om naar uit te kijken.


Eigenlijk willen we dus niet gewoon ouder worden…
…we willen Gelukkig ouder worden.

Creëer Geluksmomenten!

Holland Food Service helpt daarbij. Gelukkig zijn draait volgens ons niet om mijlpalen, maar om momenten. Dit doen wij natuurlijk door een optimale service te bieden in het leveren van eten en drinken. Daarom organiseren wij leuke extra’s,  van poffertjes bakken op locatie tot het verzorgen van een parachutesprong! 

Hoe creëren wij Geluk?

Jaarlijks organiseren wij een campagne rondom Gelukkig ouder worden. In 2023 stond deze in het teken van ‘Een glimlach voor de zorg’ waarin de zorgmedewerkers extra in het zonnetje werden gezet. In 2024 staat de campagne in het teken van Het Geluksplein, een sfeervolle braderie op locatie bij een zorginstelling. Ook staan we regelmatig met onder andere een poffertjeskraam of smoothiekraam bij zorginstellingen. Daarnaast zijn er veel leuke winacties waar zorgmedewerkers en bewoners Gelukkig van worden!

 

Het Geluksplein 2024

In 2024 staat deze in het teken van Het Geluksplein. Een plak waar bewoners en medewerkers elkaar ontmoeten. Een middag vol lekker eten en drinken, oud Hollandse spellen, live muziek en natuurlijk aandacht voor elkaar. Bekijk de video en blik terug op een fantastische middag bij Zorgcentra De Betuwe, locatie Lingewaarde.