De experts van Holland Food Service

Onze experts

Sinds 1892 zijn wij als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen en weten wij waar onze kracht ligt. De kracht van onze organisatie ligt dicht bij onszelf. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste experts in dienst om jou te ondersteunen en te adviseren. Wij zijn een kennisgerichte organisatie waarbij we onze expertise zoveel mogelijk delen met onze relaties.

Onze experts beschikken over de laatste inzichten en kennis over alles rondom eten en drinken. Ze beantwoorden graag jouw vraagstukken en adviseren je met plezier. Zo gaat Sanne bijvoorbeeld met jou het gesprek aan over de ontwikkelingen in de zorgmarkt, faciliteert Martien jou bij alle onderdelen rondom de verduurzaming van eten en drinken die gesteld worden in de Milieuthermometer Zorg en denkt Fleur met jou mee over leuke ideeën voor klantverrassingen. Samen met jou zorgen onze experts ervoor dat mensen gelukkig(er) ouder worden.

Met hun jarenlange kennis en ervaring staan onze experts voor je klaar! Neem contact met ze op door het invullen van het contactformulier op onze website of stuur ze een bericht vanaf hun persoonlijke LinkedIn pagina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanne van Rijn Expert Zorgmarkt

Sanne van Rijn - Expert Zorgmarkt

“Ik wil Holland Food Service op de kaart zetten als een kennisgerichte organisatie waarbij wij onze expertise zoveel mogelijk delen met onze relaties.”

Zorgorganisaties kunnen bij Sanne terecht met al hun uitdagingen, of het nu gaat om voedingsbudgetten, prijsontwikkelingen, eten & drinken, verduurzaming of innovaties.

Ga jij graag het gesprek aan met Sanne en wil je kennis met haar uitwisselen?

 

Expert duurzaamheid

Martien Robben - Expert Duurzaamheid

“Ik wil zorginstellingen faciliteren bij alle onderdelen rondom de verduurzaming van eten & drinken die gesteld worden in de Milieuthermometer Zorg, om zo de eerste stap naar brons te kunnen behalen.”

Martien helpt zorgorganisaties bij het voldoen van de richtlijnen van de Milieuthermometer Zorg op het gebied van eten en drinken. Om dit samen te doorlopen hebben wij de route van duurzaamheid ontwikkeld. Ga jij met ons mee op pad naar een duurzame toekomst?

 

Fleur Jansen - Expert Klantverrassingen

“Een glimlach op het gezicht tonen van cliënten, bewoners en medewerkers, dat is waar ik het voor doe. Ik geef graag handvatten zodat zorgorganisaties zelf klantverrassingen kunnen uitvoeren zonder dat het hen teveel tijd en energie kost.”

Fleur bespreekt samen met jou leuke ideeën voor klantverrassingen.

Wil jij ook meedenken over leuke activiteiten en kun je ondersteuning gebruiken om jouw bewoners te verrassen? Fleur helpt jou graag verder.

 

Jorrit Eggenhuizen - Expert Business Intelligence

“Ik wil zorgorganisaties gebruik laten maken van de mogelijkheden in hun BI-tool.”

Jorrit ontwikkelt dagelijks rapportages. Als BI-expert vertaalt hij alle beschikbare gegevens naar rapportages waarin middels overzichten eenvoudig terug te zien is of je bijvoorbeeld binnen budget blijft.

Wil jij weten wat er nu eigenlijk écht speelt in jouw zorgorganisatie op het gebied van eten en drinken? Ontdek de mogelijkheden in de BI-tool.

 

Daniel Willems - Expert Research & Development

“Vanuit mijn expertrol Research & Development bied ik passende oplossingen aan onze doelgroep op het gebied van eten en drinken. Hierbij speel ik in op ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld plantaardige maaltijdcomponenten, consistentie en producten van eigen bodem. Vanuit deze ontwikkelingen maak ik altijd de vertaalslag naar de zorgmarkt om zeker te weten dat dit aansluit en er behoefte aan is.”

Daniel beantwoordt graag jouw vraagstukken en adviseert jou met plezier in het samenstellen van menu’s, zodat jij een heerlijke maaltijd kunt serveren waar iedereen gelukkig van wordt.

Mike ten Buren - Expert Productontwikkeling

“Ik wil zorgorganisaties meer handvatten geven om producten te verbeteren op het gebied van o.a. smaak en maaltijdpresentatie. Graag geef ik tips & tricks aan de medewerkers in de zorginstellingen en haal ik input uit de workshops voor verdere productontwikkeling. Ik word blij van de connectie die ik met onze contactpersonen en hun bewoners aanga. Een bijdrage leveren aan het Gelukkig ouder maken, daar doe ik het voor.”

Mike helpt medewerkers in de zorg op het gebied van maaltijdbereiding. Heb jij behoefte aan tips en/of heb je hulp nodig? Mike is ontzettend benieuwd naar jouw ideeën omtrent productontwikkeling.

expert Diëtetiek Sanne Maessen

Sanne Maessen - Expert Diëtetiek

“Ik ben er voor iedereen die vragen heeft over diëtetiek, voor onze relaties, diëtisten van zorgorganisaties, bewoners en cliënten, leveranciers, partners en mijn collega’s!”

Sanne heeft helpt jou graag bij vraagstukken over onder meer voeding, eiwittransitie, het maken van milieubewuste keuzes en informatie over slikproblemen en IDDSI. Ze geeft tips en adviezen vanuit haar voedingskundige- en fysiologische kennis.

Breid je kennis over voeding uit en bekijk samen met Sanne naar jullie huidige situatie om vanuit daar de wensen en verbeteringen binnen diëtetiek op te pakken. Sanne staat voor je klaar!

Léon Koppes - Expert Gastvrijheid

“Ik streef ernaar dat een groot deel van onze klanten met het Gastvrijheidsconcept werkt. Een concept dat ervoor zorgt dat ik bij aankomst bij een restaurant de Gastvrijheidshartjes al op de deur zie staan. Eenmaal binnen beland ik in een sfeervolle en warme ambiance waar de glimlach van bewoners mij tegemoet komt als zij de maaltijd geserveerd krijgen en ik de gastvrouwen en -mannen tevreden en ontspannen hun werk zie doen. Kortom, ik ga voor dé gastvrije ervaring in restaurants binnen de zorg.”

Wil jij jouw gastvrijheid naar een hoger plan tillen en Gastvrijheidshartjes ‘op de kaart zetten’? Léon helpt je graag verder.