Onze experts
Sinds 1892 zijn wij als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen en weten wij waar onze kracht ligt. De kracht van onze organisatie ligt dicht bij onszelf. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste experts in dienst om jou te ondersteunen en te adviseren. Wij zijn een kennisgerichte organisatie waarbij we onze expertise zoveel mogelijk delen met onze relaties.
Onze experts beschikken over de laatste inzichten en kennis over alles rondom eten en drinken. Ze beantwoorden graag jouw vraagstukken en adviseren je met plezier. Zo gaat Sanne bijvoorbeeld met jou het gesprek aan over de ontwikkelingen in de zorgmarkt, faciliteert Martien jou bij alle onderdelen rondom de verduurzaming van eten en drinken die gesteld worden in de Milieuthermometer Zorg en denkt Fleur met jou mee over leuke ideeën voor klantverrassingen. Samen met jou zorgen onze experts ervoor dat mensen gelukkig(er) ouder worden.
Met hun jarenlange kennis en ervaring staan onze experts voor je klaar! Neem contact met ze op door het invullen van het contactformulier op onze website of stuur ze een bericht vanaf hun persoonlijke LinkedIn pagina.
Daniel Willems - Expert Research & Development
“Vanuit mijn expertrol Research & Development bied ik passende oplossingen aan onze doelgroep op het gebied van eten en drinken. Hierbij speel ik in op ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld plantaardige maaltijdcomponenten, consistentie en producten van eigen bodem. Vanuit deze ontwikkelingen maak ik altijd de vertaalslag naar de zorgmarkt om zeker te weten dat dit aansluit en er behoefte aan is.”
Daniel beantwoordt graag jouw vraagstukken en adviseert jou met plezier in het samenstellen van menu’s, zodat jij een heerlijke maaltijd kunt serveren waar iedereen gelukkig van wordt.
Mike ten Buren - Expert Productontwikkeling
“Ik wil zorgorganisaties meer handvatten geven om producten te verbeteren op het gebied van o.a. smaak en maaltijdpresentatie. Graag geef ik tips & tricks aan de medewerkers in de zorginstellingen en haal ik input uit de workshops voor verdere productontwikkeling. Ik word blij van de connectie die ik met onze contactpersonen en hun bewoners aanga. Een bijdrage leveren aan het Gelukkig ouder maken, daar doe ik het voor.”
Mike helpt medewerkers in de zorg op het gebied van maaltijdbereiding. Heb jij behoefte aan tips en/of heb je hulp nodig? Mike is ontzettend benieuwd naar jouw ideeën omtrent productontwikkeling.
Sanne Maessen - Expert Diëtetiek
“Ik ben er voor iedereen die vragen heeft over diëtetiek, voor onze relaties, diëtisten van zorgorganisaties, bewoners en cliënten, leveranciers, partners en mijn collega’s!”
Sanne heeft helpt jou graag bij vraagstukken over onder meer voeding, eiwittransitie, het maken van milieubewuste keuzes en informatie over slikproblemen en IDDSI. Ze geeft tips en adviezen vanuit haar voedingskundige- en fysiologische kennis.
Breid je kennis over voeding uit en bekijk samen met Sanne naar jullie huidige situatie om vanuit daar de wensen en verbeteringen binnen diëtetiek op te pakken. Sanne staat voor je klaar!
Léon Koppes - Expert Gastvrijheid
“Ik streef ernaar dat een groot deel van onze klanten met het Gastvrijheidsconcept werkt. Een concept dat ervoor zorgt dat ik bij aankomst bij een restaurant de Gastvrijheidshartjes al op de deur zie staan. Eenmaal binnen beland ik in een sfeervolle en warme ambiance waar de glimlach van bewoners mij tegemoet komt als zij de maaltijd geserveerd krijgen en ik de gastvrouwen en -mannen tevreden en ontspannen hun werk zie doen. Kortom, ik ga voor dé gastvrije ervaring in restaurants binnen de zorg.”
Wil jij jouw gastvrijheid naar een hoger plan tillen en Gastvrijheidshartjes ‘op de kaart zetten’? Léon helpt je graag verder.