…altijd inzicht in je budgetten

De BI-tool: Zo krijg je grip op je budgetten

Weet jij wat je nu dagelijks per bewoner uitgeeft aan eten en drinken? Weet jij hoe de zorginstelling ervoor staat op het gebied van duurzaamheid? Dit zijn allemaal vragen waarop onze BI-tool het antwoord geeft. De BI-tool geeft je inzicht in duurzaamheid, budgetbeheersing en afnames. Zo heb jij altijd zicht op de belangrijkste gegevens. Op deze pagina lees je over onze BI-tool, hoe deze jou kan helpen en meer.

De rol van een BI-tool in de zorg

Een Business Intelligence (BI)-tool is software die wordt gebruikt om gegevens te verzamelen, analyseren en visualiseren. Hierdoor kun je als zorginstelling inzichten verkrijgen uit je data voor betere besluitvorming. Met een BI-tool kun je de data vertalen naar rapporten en dashboards die trends, patronen en relaties weergeven. Deze data komt voort uit geplaatste bestellingen, afdelingsbudgetten en verspillingsmetingen, maar bijvoorbeeld ook uit cliënttevredenheidsonderzoeken die bij jou op locatie zijn uitgevoerd.

De BI-tool helpt jou dus met het effectief inzetten van data voor financiële analyses, budgetbeheer en meer. Door gegevens te analyseren, zoals financiële rapporten en voorraadbeheer, kun je nauwkeurige financiële voorspellingen maken en begrotingen opstellen. Bovendien kun je tijdig knelpunten in uitgaven identificeren en proactief bijsturen.

fictieve weergave verspillingsmeter in BI-tool

Hoe ondersteunt Holland Food Service de zorg met BI?

Bij ons heb je toegang tot jouw eigen BI-dashboard. Zodra je ondersteuning nodig hebt, zorgen wij dat dit snel geregeld wordt. Wij helpen je ook bij de opstart van de BI-tool, als je onze BI-tool nog niet eerder hebt gebruikt. De BI-tool kun je het meest effectief inzetten als deze exact is ingericht op wat jij nodig hebt. Om deze reden starten wij met het inventariseren van jouw wensen, doelen en wat wij inzichtelijk kunnen maken om jouw zorginstelling verder te helpen. 

Wanneer er vragen zijn over de data, staan jouw accountmanager en onze BI-specialist voor je klaar.

3 redenen om de BI-tool te gebruiken

Budgetbewaking

Budgetten komen steeds hoger op je prioriteitenlijst te staan. Met onze BI-tool zijn deze goed inzichtelijk en heb je altijd controle over je budgetten.

Tijdsbesparing

Omdat jij altijd inzicht hebt in de data via jouw eigen dashboard, hoef je zelf geen rapportages te draaien, data te verzamelen of deze te analyseren.

Duurzaamheid

De BI-tool draagt bij aan het behalen van je duurzaamheidsdoelen, want ook op het gebied van duurzaamheid maken wij data voor jou overzichtelijk.

duurzaamheidsmodule BI-tool

De toekomst van de BI-tool in de zorg

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Veel zorginstellingen zijn bezig met de Milieuthermometer Zorg (MTZ) of de Green Deal en zetten stappen op het gebied van duurzaamheid. En deze stappen wil je inzichtelijk maken. De BI-tool visualiseert de belangrijkste gegevens voor je, is continu in ontwikkeling en loopt voorop op de trends en ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Benieuwd naar onze BI-tool?

Vraag dan een demo aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Business Intelligence in de zorg. In slechts 15 minuten praten wij je bij over de belangrijkste onderwerpen en nemen je mee in de opties van de BI-tool. Dit kan online of gewoon bij jou op locatie. 

Wil je Holland Food Service en onze oplossingen beter leren kennen?

Schrijf je dan in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief, waarin je eenvoudig op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen.
Of schrijf je in voor Mike’s Mailing en ontvang maandelijks de beste tips rondom eten en drinken, speciaal voor de zorg.

Als je meer wilt weten over onze oplossingen, staan we altijd klaar om je bij te praten. In slechts 15 minuten kunnen we je de belangrijkste onderdelen laten zien, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En dat allemaal vrijblijvend! Vul het onderstaande formulier in, geef aan waar je interesse in hebt, en wij nemen contact met je op.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen met onze oplossingen!

Ik heb interesse in

"Holland Food Service past goed bij ons als partner en gaat next-level. Ze snappen het familiegevoel. De werkwijze sluit perfect aan op onze visie"

S&L Zorg
Zorg, Wonen en dagbesteding

"De samenwerking met Holland Food Service gaat verder dan alleen het verzorgen van de maaltijden. Ze zijn een goede, ondersteunende partner."

Aafje

Thuiszorg, Huizen en Zorghotels

"De bewoner krijgt het eten en drinken dat aansluit bij de verwachtingen. Holland Food Service laat hierbij de toegevoegde waarde aan de bewoner zien."

Land van Horne

Zorg, Wonen en Welzijn