…tijd overhouden voor persoonlijke aandacht

Speciaal voor kleinschalige woonvormen

Het eetmoment is voor veel cliënten hét hoogtepunt van de dag. Als medewerker op een kleinschalige woongroep wil je hier dan ook extra aandacht aan besteden. Maar deze aandacht kost veel tijd en dat heb je nu eenmaal niet altijd. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom maken wij het jou zo gemakkelijk mogelijk.

Assortiment

Assortiment

Iedere dag een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel zetten vergt een goede voorbereiding. Of je nu kiest voor vers koken, panklare producten of convenience maaltijden, met ons ruime assortiment bieden wij alle keuze. Bij ons vind je alle dagelijkse boodschappen: van A-, B- en C-merken in food en non-food. Onze convenience maaltijden worden in onze eigen productiekeuken bereid, net als de panklare producten.

 

Service & advies

Service & advies

Geen klant is hetzelfde en daarom kun je uiteraard rekenen op onze betrokken medewerkers. Zij zijn altijd bereid om met je mee te denken. Naast onze webshop Smaakvol waar eenvoudig besteld kan worden, ondersteunen wij ook op andere manieren bij het koken op de kleinschalige afdeling. Hoe kun je bijvoorbeeld de bewoners op een leuke manier betrekken tijdens het koken? Of hoe kun je vers koken combineren met convenience? Ervaar het met onze trainingen op locatie, workshops en e-learning modules.

Webshop

Webshop

Op onze webshop Smaakvol is het bestellen van boodschappen heel eenvoudig. De webshop is ingericht op de wensen van de kleinschalige zorg: van alle gemakken voorzien, met functionaliteiten waar je echt iets aan hebt. Zoals een gevarieerd dagmenu dat speciaal voor jou is samengesteld, een receptenmodule om inspiratie op te doen en een overzichtelijke budgetteller. In de favorietenlijsten en bestelgeschiedenis vind je altijd producten en gerechten terug zodat je deze gemakkelijk opnieuw kunt bestellen.

Logistiek

Logistiek

Onze gekoelde vrachtwagens zorgen dat de temperatuur van de voeding te allen tijde gecontroleerd wordt. Met logsystemen worden temperaturen bijgehouden tot levering; zo garanderen wij de voedselveiligheid.
Bepaal zelf of je de bestellingen centraal, op de afdeling of misschien zelfs wel tot in de koeling geleverd wilt hebben. Omdat we met vaste routes en chauffeurs werken, weet jij met de vaste levertijden exact wanneer wij leveren en zie je een vertrouwd gezicht bij de levering.

“Holland Food Service past goed bij ons als partner en gaat next-level. Ze snappen het familiegevoel. De werkwijze sluit perfect aan op onze visie”

 

 

S&L Zorg

Zorg, Wonen en dagbesteding

"De bewoner krijgt het eten en drinken dat aansluit bij de verwachtingen. Holland Food Service laat hierbij de toegevoegde waarde aan de bewoner zien."

 

 

Land van Horne

Zorg, Wonen en Welzijn

"De samenwerking met Holland Food Service gaat verder dan alleen het verzorgen van de maaltijden. Ze zijn een goede, ondersteunende partner."

 

 

Aafje

Thuiszorg, Huizen en Zorghotels