Kleinschalige zorg

Speciaal voor kleinschalige woonvormen

Weten waar we kunnen helpen en ondersteunen, zodat jij je kunt blijven richten op waar je Gelukkig van wordt. Antwoord op de uitdagingen van nu waar iedere zorgorganisatie mee te maken heeft. Gemak, keuzevrijheid, service… Holland Food Service is er voor jou.

Meer dan alleen eten en drinken
Voor kleinschalige woonvormen hebben wij de webshop Smaakvol opgericht. Hier kun je terecht voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Van losse ingrediënten tot kant-en-klare maaltijden. Maar ook de bloemen voor op tafel of bijvoorbeeld tubes tandpasta. Van huismerken tot A-merken.

Uit eigen keuken
Elke dag staan onze gediplomeerde koks in onze eigen, ambachtelijke productiekeuken. Bereiden we de lekkerste eenpansgerechten, rauwkosten en panklare versproducten in ons snijbedrijf. Versheid en kwaliteit staan voorop en dat proef je.

100% maatwerk
Jouw organisatie is uniek, net als je vraagstukken. 
Zet Holland Food Service erop en samen bedenken we oplossingen op maat. Passend bij de bewoners, cliënten, gasten, medewerkers en budgetten.

Thuis in de zorg
We leveren onze diensten en producten onder andere aan jeugdzorg-, ouderenzorg-, geestelijke gezondheidszorg-, gehandicaptenzorg- en kleinschalige zorginstellingen. Zo zijn we niet alleen voor langere tijd betrokken bij jou, maar ook bij jouw bewoners en cliënten.

TIP - SAMEN KOKEN

Als zorgmedewerker op een kleinschalige woongroep heb je niet altijd evenveel tijd om een maaltijd te bereiden. Kant-en-klare maaltijden zijn dan een goede oplossing. Veel zorgorganisaties hebben een groeiende wens om vers te koken. Bewoners en cliënten kunnen worden betrokken bij het koken en zo ontstaat er ook extra beleving rondom de maaltijd. Tijd en kennis worden vaak als beperkende factoren gezien om vers en gezond te koken. Dit hoeft niet. Holland Food Service helpt je graag en staat voor je klaar.

Beter met budget
Kosten beheersen? Of reduceren als het even kan? Wij kunnen sturen op budget, zijn transparant tot achter de komma en delen onze inzichten maar wat graag. Zo helpen we onze klanten beter met hun budget om te gaan.

Over online
Even bestellen? Inspiratie opdoen? Informatie opvragen? Inkopen monitoren? Wij zijn gek op online tools en oplossingen. En maken die via slimme koppelingen ook beschikbaar in de vertrouwde omgeving van onze klanten.

De webshop van Holland Food Service biedt voor ons echt de uitkomst
"In de winkel is het vaak zoeken, de webshop van Holland Food Service is erg overzichtelijk. Je weet direct wat je krijgt. Voor iedereen kunnen we bestellen, wel zo makkelijk. De verschillende dieetafleidingen binnen het assortiment passen ook erg goed binnen onze eetschema's."

Anke van der Aa

Persoonlijk Begeleider - SeysCentra

Alles-in-een
Eén bestelsysteem. Eén bezorgmoment. Eén factuur. Wij houden het graag simpel, dus leveren wij een totaalpakket eten, drinken én aanverwante artikelen. Inclusief producten van onze partners. Is dat niet makkelijk?

Eén bestelsysteem

Eén bezorgmoment

Eén factuur

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Zelf ervaren wat de voordelen zijn? Vragen die je wil stellen? Of bijvoorbeeld advies nodig? Neem even contact met ons op.