…kennis delen
Kennis en inspiratie
Als hofleverancier van een groot aantal zorginstellingen in Nederland, vinden wij het belangrijk om onze kennis en kunde te delen.
Wij gaan in gesprek met specialisten uit de markt, delen onze expertise en haken in op relevante trends en ontwikkelingen.
Met onze blogserie ‘In gesprek met’ inspireren wij jou met interessante verhalen over diverse thema’s rondom eten & drinken. Deze blogs vind je onder het tabblad ‘Expertrollen’.
Heb jij onderwerpen die je met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.
Samenwerking Albert Heijn
Albert Heijn en Holland Food Service creëren nieuwe standaard voor eten & drinken in de zorg Door elkaars capaciteiten te versterken creëren zij...
Duurzame stappen bij de Zorgboog
In gesprek met Ron Barents van de Zorgboog Even voorstellen... “Ik ben Ron Barents, facilitair coördinator in gebied Deurne. In dit gebied hebben we...
Culinaire tips voor een smaakvolle upgrade van de maaltijd
Ons doel is om iedereen Gelukkig ouder te laten worden. Om de bewoners/cliënten dit geluk te geven, is niet alleen het dagelijks aanbieden van...
De eiwittransitie in de ouderenzorg
Eiwittransitie in de ouderenzorg Tegenwoordig zijn we meer dan ooit bezig met wat er op ons bord ligt. Zo eten we bijvoorbeeld met zijn allen steeds...
Slikproblemen bij ouderen
<- Terug naar blogsSlikproblemen bij ouderen Het kauwen en doorslikken van eten en drinken is voor de meeste mensen een automatisme. We doen dit...
De voordelen van de BI-tool in de zorg
Van data naar Inzicht: de voordelen van de BI-tool in de zorg Afdelingen worstelen steeds vaker met de toenemende voedingskosten. Daarnaast hebben...
Holland Food Service ondersteunt bij duurzame zorg
Holland Food Service ondersteunt bij duurzame zorg Met ‘De route naar duurzame zorg’ helpen wij zorginstellingen bij het zetten van duurzame...
Fase 4 Duurzaam eetpatroon
Fase 4 | Duurzaam eetpatroon In fase 1 t/m 3 van ‘De route naar een duurzame zorg’ helpen wij jou bij het zetten van duurzame stappen op het gebied...
Fase 3 Duurzaam inkopen
Fase 3 | Duurzaam inkopen In fase 2 van de ‘de route naar een duurzame zorg’ geven we gezamenlijk met jou een invulling aan het terugdringen van...
Fase 2 Swill en verpakkingen
Fase 2 | Swill en verpakkingen In fase 2 van ‘De route naar een duurzame zorg’ staat het reduceren van swill en het verwerken van kunststofafval...
Fase 1 Advies en verbeterplan
Fase 1 | Advies en verbeterplan ‘De route naar een duurzame zorg’ start met fase 1 waarin advies en het verbeterplan centraal staan. In fase 1...
In gesprek met… Fleur Jansen
In gesprek met... onze expert Klantverrassingen Fleur Jansen. De klant verrassen zit in ons DNA. Samen met de kernwaarden aandacht en verbinden...
De experts van Holland Food Service
Onze experts Sinds 1892 zijn wij als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen en weten...
Gastvrijheidsconcept
Geluk is... eten & drinken in een gastvrije omgeving Het is tijd voor verandering! Ouder worden we allemaal, met het verstrijken van de tijd...
In gesprek met… Sanne Maessen
In gesprek met... onze diëtist en accountmanager Sanne Maessen In de blogserie ‘In gesprek met…’ is deze keer Sanne Maessen te gast. Sanne is...
Milieuthermometer Zorg
Milieuthermometer zorg Met de Milieuthermometer Zorg kun je als zorginstelling de aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering zichtbaar maken. De...
Retourname verpakkingen
Retourname verpakkingen In samenwerking met een specialistische partner, is Holland Food Service bezig met een pilot voor de retourname van onze...
Plantaardig dagmenu
Plantaardig dagmenu Binnen de dagmenu’s van Holland Food Service, zijn een aantal gerechten opnieuw ontwikkeld. Een groot gedeelte van de zuivel die...
1610 zonnepanelen
Duurzaam ondernemen met zonne-energie Er zijn maar liefst 1610 zonnepanelen geplaatst op het dak van ons hoofdkantoor en de nieuwe DKW hal! Elk van...
Doel Green Deal Duurzame zorg
Zorginstellingen, overheden en bedrijven hebben afspraken gemaakt in de Green Deal Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst.
Reductie dierlijke eiwitten en dagmenu’s
Reductie dierlijke eiwitten in dagmenu's Duurzaamheid en circulariteit is iets waar wij echt voor staan en ook steeds meer in ontwikkelen. Zo hebben...
Nog beter
op de hoogte blijven?
Volg ons op de volgende social media kanalen om nog beter te weten waar we mee bezig zijn!