…op duurzame wijze samenwerken

Duurzaamheid

Als familiebedrijf met 130 jaar historie hechten wij veel belang aan een duurzaam beleid. Onze initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en circulariteit dragen bij aan het hebben van een duurzame relatie met onze medewerkers, partners, relaties en omgeving.

Kiwa ISO 22000 logo NL

Circulariteit

Wij gaan nog een stap verder! Bij duurzaam ondernemen kijken wij niet alleen naar onze eigen duurzame processen, maar helpen we ook zorginstellingen om te verduurzamen. Zo ondersteunen wij zorginstellingen bij het zetten van concrete stappen om processen rondom eten en drinken te verduurzamen. Hiervoor hebben wij de ‘De route naar een duurzame zorg’ uitgestippeld.

Met de Circulaire Kickstart werken wij samen om bij zorgorganisaties verdere invulling te geven aan circulariteit. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van HVO brandstof, verwerking met een bio-vergister en de transitie naar plantaardige eiwitten. 

Fase 3 Duurzaam inkopen

Fase 3 Duurzaam inkopen

Fase 3 | Duurzaam inkopen In fase 2 van de ‘de route naar een duurzame zorg’ geven we gezamenlijk met jou een invulling aan het...

Lees meer