Vrachtwagenchauffeur
Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke baan binnen een enthousiast en divers team. Je maakt deel uit van ons familiebedrijf in Wijchen. Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van Holland Food Service. Lekker en gezond eten en drinken maak jij mogelijk, want jij bezorgt samen met alle andere vrachtwagenchauffeurs alle bestellingen bij onze klanten door heel Nederland.


Wat ga je doen?
Je komt vroeg in de ochtend aan bij Holland Food Service. Tussen 03:00 en 06:00 begin je met het laden van de vrachtwagen en vervolgens ga je op pad. Jij rijdt een vaste route met verschillende stops. Iedere klant heeft specifieke richtlijnen waar en hoe de producten aangeleverd moeten worden, hierdoor is geen klant hetzelfde. Tijdens het leveren controleer je of de pakbonnen overeenkomen met de geleverde goederen. Voor je vertrekt naar de volgende bestemming controleer je of er nog emballage of andere retouren klaarstaan om mee terug te nemen naar Holland Food Service. Heb je zin om aan de slag te gaan? Wacht niet langer en solliciteer direct op de functie!

Onze ideale vrachtwagenchauffeur:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is zorgvuldig
– Heeft een CCV-B Chauffeursdiploma en Code 95
– Heeft ervaring in een soortgelijke functie

Wij bieden:
– een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week, meestal in 4 dagen
– gezellige collega’s
– leuke personeelsborrels en -feesten
– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– salarisindicatie van €2.136 tot €2.411 per maand voor 38 uur

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal of Madeleine van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie door bureaus zullen wij niet toepassen op deze vacature.