Vrachtwagenchauffeur

Wil jij als Vrachtwagenchauffeur ons komen helpen en deel uitmaken van een gezellige team? Dan is wellicht deze vacature voor Vrachtwagenchauffeur bij Holland Food Service in Wijchen wat voor jou. Als Chauffeur ben je het visitekaartje van Holland Food Service. Lekker en gezond eten en drinken maak jij mede mogelijk, want jij bezorgt samen met alle andere vrachtwagenchauffeurs alle bestellingen bij onze klanten door heel Nederland.

Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor de (institutionele)zorg. Al ruim 125 jaar geloven we in de kracht van verbinding. We koppelen kennis aan service en zoeken samen met onze medewerkers, partners en afnemers naar de ideale balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en beleving.

Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers bieden wij een optimaal, integraal proces waarin aandacht centraal staat. Zo zijn we in staat keer op keer verrassende momenten te creëren waar je echt gelukkig van wordt.

Wat ga je doen?

Je begint meestal ’s ochtends vroeg (tussen 03:00 en 06:00 uur) met het laden van je vrachtwagen en dan ga je op pad. Je rijdt een vaste route met verschillende stops. Zodra je bij de klant bent, dan los je de koel- en vrieslading en de overige boodschappen. Zijn er retouren of lege emballages? Dan neem je die natuurlijk mee terug. Alles voor een tevreden klant. De motor starten, muziek aan en op naar de volgende klant.

Onze ideale vrachtwagenchauffeur:

– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is zorgvuldig
– Heeft een CCV-B Chauffeursdiploma en Code 95
– Heeft ervaring in een soortgelijke functie


Wat bieden we?
– een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week, meestal in 4 dagen
– gezellige collega’s
– toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– leuke personeelsborrels en -feesten
– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– salarisindicatie van €13,24 tot €15,80 per uur

Kan je niet wachten?

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, reageer dan snel via onderstaande knop en motiveer waarom jij bij ons past. Of stuur je reactie met CV per e-mail naar Chantal via HR@hollandfoodservice.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.