…werken bij Holland Food Service

Productiemedewerker portioneren

Ben jij een aanpakker die graag in een gezellig multicultureel team de handen uit de mouwen steekt? Werk je bovendien secuur en heb je oog voor kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kom jij als nieuwe productiemedewerker de Holland Food Service familie versterken? In onze keuken maak en verpak je maaltijdcomponenten. Zo draag je bij aan een dagelijks geluksmomentje voor onze klanten in de zorgsector.

Wat ga jij doen?

Als productiemedewerker in onze keuken zorg je ervoor dat onze klanten iedere dag vers, gezond en lekker kunnen eten. De door onze koks bereidde maaltijdcomponenten schep, verpak, controleer en registreer je voor ze naar de logistiek afdeling gaan. Hierbij let je natuurlijk goed op de kwaliteit en veiligheid. Is de inhoud correct, de consistentie goed en het gewicht juist? Dit zijn punten waarop al onze producten gecontroleerd worden. Je werkt volgens het voedselveiligheidssysteem HACCP en zorgt voor orde en netheid. Bijkomende werkzaamheden zijn het schoonmaken van de machines en je werkomgeving. Zo kun je de volgende dag weer fris van start.

Wie ben jij 

  • is gemotiveerd en flexibel
  • voelt zich verantwoordelijk
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • vind kwaliteit en hygiëne belangrijk
  • is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving

Wat bieden wij?

– een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week, parttime zijn er ook mogelijkheden

– gezellige collega’s

– leuke personeelsborrels en -feesten

– toegang tot onze webshop voor het bestellen van je eigen boodschappen

– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

– salarisindicatie €14,12 – €15,16  per uur

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur een mail naar Sanne Sietzema van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of als je vragen hebt bel dan naar: 024 – 820 04 13 of stuur een appje naar 06-
We horen graag van je.