Oproepkracht Logistiek Medewerker (ontvangstgoederen)


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat je met je logistieke ervaring meer wil dan alleen orderpicken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan binnen een jong team in een echt familiebedrijf.

 Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, familiebedrijf en hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor zorginstellingen. Wij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden. Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers zorgen wij ervoor dat dagelijks 16 vrachtwagens ons distributiecentrum verlaten om bestellingen naar zorginstellingen door heel Nederland te brengen. Zo dragen wij bij aan de geluksmomenten van onze klanten. Dit kan niet zonder betrokken medewerkers alle ruimte krijgen om bij ons gelukkig ouder te worden én te blijven!

 Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker (ontvangstgoederen) in ons distributiecentrum ga je ervoor zorgen dat alle goederen na ontvangst worden gecontroleerd, binnen gemeld en op de juiste pick locatie ingeslagen. Je controleert of alle producten scanbaar zijn, de voorraden kloppen en de kwaliteit perfect is, hiervoor werk je samen met de afdeling inkoop. Je zorgt er ook voor dat onze vrachtwagens snel, netjes en efficiënt geladen worden en doet een laatste controle ronde voor verlading, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.

 Onze ideale Logistiek Medewerker:

      Wil graag bijdragen aan de geluksmomenten van onze klanten

      Is gemotiveerd, flexibel en positief ingesteld.

      Heeft geen probleem met verschoven diensten en werken in een gekoelde omgeving (2-4 °C)

      Is beschikbaar van 6:00 tot 18:06 minimaal en op de zaterdagen voor minimaal 3 uur en maximaal 7,6 uur per dag

      Is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving.

      Wil graag gelukkig ouder worden in een leuke baan bij Holland Food Service

 

Wij bieden:

      Een logistieke afwisselende baan voor 38 uur per week met gezellige collega’s

      Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen

      Leuke personeelsborrels en -feesten.

      Een salaris van € 11,15 tot € 12,64 per uur met eventueel diepvriestoeslag.

 

Kan je niet wachten?

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, reageer dan snel. Je kan direct solliciteren door op de onderstaande button te klikken. of bel 024 – 820 04 13 voor meer informatie. We horen graag van je

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.hollandfoodservice.nl en bekijk ook vast dit filmpje van onze afdeling logistiek: