…werken bij Holland Food Service

Logistiek medewerker ontvangst goederen

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging omdat je met al je logistieke ervaring toe bent aan meer dan alleen orders verzamelen? Ben je bovendien secuur en steek je ook graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan in een jong enthousiast team.

Wat ga jij doen?

Als medewerker van onze afdeling ontvangst goederen zorg je ervoor dat alle producten en artikelen bij binnenkomst worden gecontroleerd. Je checkt of de aantallen kloppen en je controleert de kwaliteit. Als de levering niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen neem je contact op met de afdeling inkoop of met de leverancier. Pas als alles in orde is meld je de goederen binnen en worden ze op de juiste pick locatie ingeslagen. Ook zorg je ervoor dat alle producten en artikelen scanbaar zijn.

Samen met de afdeling inkoop beheer je de voorraad door te tellen en voorraadverschillen uit te zoeken. Je controleert de THT en als het nodig is worden artikelen in dozen of kisten overgepakt of gestapeld en intern verplaatst. Zo zorg je ervoor dat alle artikelen en producten in de juiste aantallen op de juiste locatie staan en gepickt kunnen worden voor levering aan onze klanten.

Wie ben jij

  • Je bent secuur en kan goed communiceren in het Nederlands 
  • Je hebt een positieve instelling
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent gemotiveerd en flexibel
  • Je bent woonachtig in Wijchen, Nijmegen of directe omgeving

Wat bieden wij?

– Een leuke afwisselende baan voor 38 uur

– Werktijden in wisselende diensten van 06:00 – 14:36 en 09:00 – 17:36

– Gezellige collega’s

– Leuke personeelsborrels en -feesten

– toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen


– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei


– Salarisindicatie €12,09 – €13,13 per uur afhankelijk van kennis en ervaring

Interesse? Solliciteer direct

Stuur een mail naar Madeleine Robinson van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of als je vragen hebt bel dan naar: 024 – 820 04 13.
We horen graag van je.