…werken bij Holland Food Service

Logistiek medewerker ontvangst goederen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat je met je logistieke ervaring meer wil dan alleen orderpicken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan binnen een jong team in een echt familiebedrijf.

Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, familiebedrijf en hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor zorginstellingen.  Wij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden.  Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers zorgen wij ervoor dat dagelijks 16 vrachtwagens ons distributiecentrum verlaten om bestellingen naar zorginstellingen door heel Nederland te brengen. Zo dragen wij bij aan de geluksmomenten van onze klanten. Dit kan niet zonder betrokken medewerkers alle ruimte krijgen om bij ons gelukkig ouder te worden én te blijven!

Wat ga jij doen?

Als logistiek medewerker B in ons distributiecentrum ga je ervoor zorgen dat alle goederen na ontvangst worden gecontroleerd, binnen gemeld en op de juiste pick locatie ingeslagen. Je controleert of alle producten scanbaar zijn, de voorraden kloppen en de kwaliteit perfect is, hiervoor werk je samen met de afdeling inkoop. Je zorgt er ook voor dat onze vrachtwagens snel, netjes en efficiënt geladen worden en doet een laatste controle ronde voor verlading, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.

Wie ben jij

  • Secuur en kan goed communiceren in het Nederlands
  • Vind het niet erg om in de kou te werken
  • Positieve instelling, gemotiveerd en flexibel
  • Is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving.
  • MBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

– Een logistieke afwisselende baan voor 38 uur per week met gezellige collega’s

– Werktijden van 8:00 tot 16:36

– Gezellige collega’s

– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen

– Leuke personeelsborrels en -feesten.

– Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 14,12 – €15,16 per uur

Interesse? Solliciteer direct

Stuur een mail naar Sanne Sietzema van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of als je vragen hebt bel dan naar: 024 – 820 04 13.
We horen graag van je.