…werken bij Holland Food Service

Kwaliteitsmedewerker

Zit het borgen van kwaliteit in je DNA? Vind je bovendien alles wat met de veiligheid en gezondheid van mensen te maken heeft interessant? Gaat je hart sneller kloppen van duurzaamheidsvraagstukken? Dan hebben wij een prachtige baan voor jou, ook als het je eerste stappen op de arbeidsmarkt zijn!

 

Wat ga jij doen?

 

Je werkzaamheden zijn heel divers. Je start je dag bijvoorbeeld met een rondje over de werkvloer. Met je tablet in de hand loop je een kwaliteitscontrole ronde. Je controleert de producten en de hygiëne van de productieprocessen, signaleert en administreert afwijkingen. Zo zorg je ervoor dat onze (product)kwaliteit geborgd wordt volgens de geldende kwaliteitszorgsystemen. Klaar met je ronde handel je de administratie af en overleg je met de QESH coördinator of er acties uitgezet moeten worden. Als er meer instructies nodig zijn of de veiligheidsvoorschriften geüpdatet moeten worden, pak je dit op.

De rest van de dag ga je aan de slag met het verschillende uitvoerende en administratieve zaken zoals bijvoorbeeld het up to date houden van de kwaliteitshandboeken (FSSC22000 en ISO14001) en de productspecificaties. Je werkt nauw samen met de QESH coördinator aan verschillende projecten en samen met HR geef je vorm en uitvoering aan de RI&E.

  Wie ben jij

  • Je bent een gedreven en enthousiaste collega met affiniteit of ervaring met Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM);
  • Je hebt HBO werk– en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent nauwkeurig, vasthoudend en gericht op samenwerken om het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie te verhogen.

   

   

   

   

   

    

   Wat bieden wij?

   -Een uitdagende functie binnen ons moderne familie bedrijf met een jong en dynamisch karakter;

   – Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring

   – een gedegen inwerktraject

    – een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

   – een prettige werksfeer met leuke personeelsborrels en -feesten

   Interesse? Solliciteer direct!

   Als je na het lezen van deze vacature niet kunt wachten en jij jezelf herkent in bovengenoemde criteria, reageer dan snel via onderstaande button en motiveer waarom jij bij ons past. 

   Of stuur een mail met CV en motivatie naar Sanne van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl