Vrachtwagenchauffeur (oproep)
Ben jij met pensioen maar houd je niet van stilzitten of ben jij gewoon simpelweg  uitgekeken op de geraniums?  Kom dan als oproepchauffeur in ons gezellige team werken.  Als Chauffeur ben je het visitekaartje van Holland Food Service. Lekker en gezond eten en drinken maak jij mede mogelijk, want jij bezorgt samen met alle andere vrachtwagenchauffeurs alle bestellingen bij onze klanten door heel Nederland.

Wat ga je doen?
Je begint meestal ’s ochtends vroeg (tussen 03:00 en 06:00 uur) met het laden van je vrachtwagen en dan ga je op pad. Je rijdt een route met verschillende stops. Zodra je bij de klant bent, dan los je de koel- en vrieslading en de overige boodschappen. Zijn er retouren of lege emballages? Dan neem je die natuurlijk mee terug. Alles voor een tevreden klant. De motor starten, muziek aan en op naar de volgende klant.

Onze ideale vrachtwagenchauffeur:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is zorgvuldig
– Heeft een CCV-B Chauffeursdiploma en Code 95
– Heeft ervaring in een soortgelijke functie
Wat bieden we?
– Een leuke, afwisselende baan op oproepbasis
– Gezellige collega’s
– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal of Madeleine van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie door bureaus passen wij niet toe op deze vacature.