Vervuld – Vacature zelfstandig werkend kok

Kok (productiekeuken)
De geur van verse soep komt je tegemoet. Als nieuwe Kok van Holland Food Service help je ons met het bereiden van allerlei maaltijdcomponenten. Maar ook het mengen, terugkoelen en portioneren behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij maakt bij ons het verschil en mede dankzij jouw hulp kunnen bewoners genieten van heerlijk eten en drinken. Ben jij de Kok die de juiste ingrediënten in huis heeft? Wil jij direct aan de slag en ons gezellige team komen versterken? Klik dan op de button en solliciteer direct.

Wat ga je doen?
Dagelijks worden er in de keuken van Holland Food Service een grote verscheidenheid aan producten bereidt. Zo worden er bijvoorbeeld aardappelen gekookt, gefrituurd en wordt er puree gemaakt. Als Kok ben je onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van de kookketels, frituren, het uittappen van puree en het schoonmaken van de keuken. Dit doe je samen met gezellige collega’s, die op jouw hulp staan te wachten. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit. HACCP, juiste recepturen, gewichten, inhoud en planning… jij weet er alles van. 

Onze ideale Kok
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Heeft een scherp oog voor kwaliteit
– Heeft minimaal MBO werk- en denkniveau 
– Is woonachtig in Wijchen of directe omgeving
– Is zorgvuldig

Wat bieden we?
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring
– Werktijden van 07:00 tot 15:36

Solliciteer direct
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.