Vervuld – Vacature QHSE/KAM Coördinator (24 uur)

Wij zijn Holland Food Service, Hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Wij produceren maaltijden vanuit onze eigen productiekeuken en leveren verder alles wat met eten en drinken te maken heeft aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland. Al 125 jaar geloven we in de kracht van verbinding. We koppelen kennis aan service en zoeken samen met onze medewerkers, partners en relaties naar de ideale balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en beleving. Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers bieden wij een optimaal, integraal proces waarin aandacht centraal staat. Zo zijn we in staat keer op keer verrassende momenten te creëren waar je echt gelukkig van wordt. Omdat wij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden.

QHSE/KAM Coördinator (24 uur)
Ter versterking van ons team en kwaliteitsbewustzijn binnen zowel onze productielocatie als het logistiek centrum zijn wij op zoek naar een coördinator die QHSE/KAM beleid bruisend kan maken en het kwaliteitsbewustzijn vergroot.

De functie
Als QHSE/KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden gerelateerd aan Kwaliteit (Quality), Gezondheid (Health), Veiligheid (Safety) en Milieu (Environment) voortkomend uit wet- en regelgeving, ISO management en organisatiedoelstellingen. Je bent als expert in staat om QHSE/KAM naar een hoger niveau te tillen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van QHSE/KAM doelstellingen en deze ook te realiseren. Je zorgt ervoor dat het beleid vertaald wordt naar handige tools en handvaten. Als spil van het operationeel Team (OT) ben je in staat QHSE/KAM bruisend te maken, gedrag en houding te verbeteren en het kwaliteitsbewustzijn te vergroten.

Taken en verantwoordelijkheden
– Volgen van ontwikkelingen op specifieke vakdisciplines en wet- en regelgeving en de benodigde aanpassingen doorvoeren. Hierin gevraagd en ongevraagd adviseren en afstemmen met collega’s.
– Analyseren van klachten, incidenten en ongevallen en beheersing van de daaruit voortvloeiende maatregelen.
– Jaarlijks de QHSE/KAM doelstellingen vaststellen, de voortgang bewaken en periodiek rapporteren aan de vestigingsmanager.
– Het up to date houden van de kwaliteitshandboeken (FSSC22000 en ISO14001) en productspecificaties.
– Opstellen, up to date houden en vertalen van het kwaliteits- en milieuhandboek en systemen naar normen en procedure.
– Het organiseren en begeleiden van interne- en externe audits bij HFS en onze versleveranciers alsmede het uitvoeren en opvolgen van alle daaruit voortvloeiende taken.
– Ontwikkelen van opleidings– en instructieprogrammas inzake QHSE/KAM.
– Inbrengen van kwaliteitsexpertise in situaties, projecten of werkgroepen zoals het OT.
– Stimuleert en geeft trainingen ter bevordering van het QHSE/KAM bewustzijn binnen HFS en coacht medewerkers hierin.
– Werkt samen

Competenties: accuratesse, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, motiveren, voortgangsbewaking, overtuigen en sturen.

De ideale kandidaat:
– Heeft een afgeronde HBO opleiding aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring en is klaar voor een volgende stap.
– Heeft gedegen kennis van wet- en regelgeving en diverse kwaliteitszorgsystemen.
– Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en heeft voldoende kennis van de Engelse taal om overweg te kunnen met Engelstalige kwaliteitssystemen.
– Is nauwkeurig en vasthoudend en gericht op samenwerken om het kwaliteitsbewustzijn te verhogen en de voortgang te bewaken binnen de organisatie.
– Heeft een flexibele houding en weet mensen te motiveren, overtuigen en te sturen indien noodzakelijk.

Solliciteer direct:
Herken je jezelf in de bovengenoemde criteria? Dan hebben wij een fantastische functie die bij je past. Reageer voor 11 oktober 2019 en motiveer waarom jij onze nieuwe collega bent en deze fantastische functie aan jouw CV wil toevoegen. Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken.

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met onze vestigingsmanager, Giovanni Pili of onze HR manager Madeleine Robinson op telefoonnummer 024-820 04 13.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.