…werken bij Holland Food Service

Productiemedewerker (snijbedrijf)

Kom jij ons familiebedrijf versterken? We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen met wassen en snijden van onze AGF (Aardappelen, Groente en Fruit).

Als echte krachtpatser draai jij je hand niet om voor een paar goed gevulde kratten. Je verzameld ze en gaat meteen aan de slag met het wassen en snijden. Mede dankzij jouw hulp kunnen bewoners genieten van heerlijk, schoon en voorgesneden eten en drinken. Lijkt dit je wel wat, lees dan snel verder .

Wat ga jij doen?

Als productiemedewerker kom je in onze keuken te werken en ben je met verschillende werkzaamheden bezig. Dagelijks worden verse groenten, salades, soepen en sauzen gemaakt op de productielocatie van Holland Food Service. De producten hiervoor, zoals paprika, boerenkool en tomaat, komen ’s morgens bij ons binnen en worden daarna door jou gewassen, voorbewerkt en gesneden. Het wordt daarna verder verwerkt en verpakt. Dit doe je uiteraard niet alleen maar in een gezellig team van collega’s. Ook let je natuurlijk goed op de kwaliteit en veiligheid. Je werkt volgens het voedselveiligheidssysteem HACCP en bent iemand die graag zorgt voor orde en netheid. 

Wie ben jij

  • je bent gemotiveerd en flexibel
  • voelt je verantwoordelijk
  • beheerst de Nederlandse taal
  • zorgvuldig en klantgericht
  • je bent woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving

Wat bieden wij?

– een leuke, afwisselende fulltime baan, 38 uur in dagdienst

– gezellige collega’s

– leuke personeelsborrels en -feesten

– toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen

– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

– salarisindicatie €2209,- tot  €2531,- per maand

Interesse? Solliciteer direct

Stuur een mail naar Madeleine Robinson van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of als je vragen hebt bel dan naar: 024 – 820 04 13.
We horen graag van je.