Medewerker Ontvangst Goederen

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging omdat je met al je logistieke ervaring toe bent aan meer dan alleen orders verzamelen? Ben je bovendien secuur en steek je ook graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan in een jong enthousiast team.

Wat ga je doen?

Als medewerker van onze afdeling ontvangst goederen zorg je ervoor dat alle producten en artikelen bij binnenkomst worden gecontroleerd. Je checkt of de aantallen kloppen en je controleert de kwaliteit. Als de levering niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen neem je contact op met de afdeling inkoop of met de leverancier. Pas als alles in orde is meld je de goederen binnen en worden ze op de juiste pick locatie ingeslagen. Ook zorg je ervoor dat alle producten en artikelen scanbaar zijn.

Samen met de afdeling inkoop beheer je de voorraad door te tellen en voorraadverschillen uit te zoeken. Je controleert de THT en als het nodig is worden artikelen in dozen of kisten overgepakt of gestapeld en intern verplaatst. Zo zorg je ervoor dat alle artikelen en producten in de juiste aantallen op de juiste locatie staan en gepickt kunnen worden voor levering aan onze klanten.

Wie ben jij?

– Je bent secuur en kan goed communiceren in het Nederlands 
– Je hebt een positieve instelling
– Je hebt MBO werk- en denkniveau
– Je bent gemotiveerd en flexibel
– Je bent woonachtig in Wijchen, Nijmegen of directe omgeving

Wat bieden wij jou?

– Een leuke afwisselende baan voor 38 uur
– Werktijden van 06:00 tot 14:30
– Gezellige collega’s
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– Salarisindicatie €12,09 – €13,13 per uur afhankelijk van kennis en ervaring

Wie zijn wij?

Holland Food Service is de leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog, we zijn niet zomaar een leverancier. We zijn hofleverancier. In 1892 begonnen als kruidenier zijn we als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen. Naast ontbijt, lunch en diner verzorgen we ook de tussendoortje, familiediners en het koekje bij de koffie. Zo worden mooie momenten gecreëerd, momenten waarop je samenkomt. Je elkaar aan kan kijken, fijn kan praten, genieten van lekker eten én van het gezelschap. Om het geluk in die momenten te vinden, kunnen onze klanten rekenen op onze betrokken medewerkers. Van elk moment een beleving maken en als medewerker zelf ook alle ruimte krijgen om bij Holland Food Service gelukkig te worden én te blijven.

 

Interesse? Solliciteer direct!

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, stuur dan een reactie of je CV per e-mail naar Renée via HR@hollandfoodservice.nl.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de HR afdeling via 024 820 04 13.