Online content marketeer

Geluk is… online content maken voor Holland Food Service en mensen inspireren met onze ‘Gelukkig ouder worden’ campagnes. Schud jij als online marketeer content uit je mouw die zorgt voor een wow-effect en wil jij er samen met ons voor zorgen dat iedereen het Geluk krijgt dat hij/ zij verdient? Dat kan! Als online content marketeer ben jij in de lead voor onze online zichtbaarheid naar klanten, prospects maar óók naar onze medewerkers toe. Tovert dit een lach op je gezicht? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jij bent een échte duizendpoot, of je nu content maakt voor social media kanalen, teksten schrijft voor de website, klanttevredenheidsonderzoeken samenstelt, inspireert via e-learning of informeert via nieuwsbrieven, jij weet de doelgroep aan te spreken. Jouw doelgroep? Medewerkers van zorginstellingen, inkooporganisaties, leveranciers en partners in heel het land die er samen voor zorgen dat ouderen, gehandicapten, volwassenen en jeugd de zorg krijgen die zij verdienen. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor en werk je samen met het marketingteam aan jullie doelen en het online verspreiden van Geluk. Aandacht, verrassen en verbinden zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden.

Jij draagt bij aan het behalen van onze online doelstellingen zoals het realiseren van meer volgers op social media, meer clicks vanuit de nieuwsbrieven, het genereren van een minimale bounce rate en verbeteren van de conversie op de website naar aanleiding van de content. Deze content maak jij voor onze websites (gelukkigouderworden.nl, hollandfoodservice.nl, de webshop smaakvol.hollandfoodservice.nl, het interactieve Platform voor Circulariteit) en social media kanalen.

Als online marketeer weet jij hoe je de doelgroep kunt raken én onze klanten Gelukkig ouder kunt maken, want geluk is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt en dat straal jij uit.

 Wie ben jij?

 • Een enthousiaste collega en beschikbaar voor 32 uur per week (4 dagen)
 • Je hebt affiniteit met de zorg, gastvrijheid en eten en drinken
 • Je hebt ervaring met WordPress, Hootsuite en MailChimp
 • Je bent creatief en creëert met online content het ‘Gelukkig ouder worden’ gevoel
 • Je bent een ster in het schrijven van pakkende teksten voor prospects, klanten en je collega’s

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige en creatieve functie in een hecht team
 • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving binnen ons professionele en groeiende familiebedrijf
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en ambitieuze medewerkers
 • Gezellige collega’s en leuke personeelsborrels en -feesten
 • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris o.b.v. kennis en ervaring en prettige secundaire voorwaarden
 • Training, opleiding en scholing op maat

Gelukkig ouder worden

Holland Food Service is de leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog, we zijn niet zomaar een leverancier. We zijn hofleverancier. In 1892 begonnen als kruidenier zijn we als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen. Naast ontbijt, lunch en diner verzorgen we ook de tussendoortje, familiediners, fingerfood, het koekje voor als er iemand op de koffie komt en bovenal het creëren van mooie momenten. Momenten waarop je samenkomt. Je elkaar aan kan kijken, fijn kan praten, genieten van lekker eten én van je gezelschap. Om het geluk in die momenten te vinden, kun je rekenen op onze betrokken medewerkers die verrassen tot een kunst hebben verheven. Van elk moment een beleving maken en zelf ook alle ruimte krijgen om Gelukkig bij ons te worden én te blijven.

Interesse? Solliciteer direct!

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, reageer dan snel via onderstaande knop en motiveer waarom jij bij ons past. Of stuur je reactie met CV per e-mail naar Renée Weekers via HR@hollandfoodservice.nl.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne van Rijn, Commercieel Directeur via 06 309 82 726 of door een e-mail te sturen naar: s.vanrijn@hollandfoodservice.nl.