Meewerkend voorman of vrouw

Ben jij de meewerkend voorman of vrouw die wij zoeken? Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke, afwisselende baan in een enthousiast en divers team en maak je deel uit van ons familiebedrijf. Onze logistieke afdeling is een van onze succesfactoren en wij willen graag samen met jou verder bouwen aan ons succes.

Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor de (institutionele)zorg. Al ruim 125 jaar geloven we in de kracht van verbinding. We koppelen kennis aan service en zoeken samen met onze medewerkers, partners en afnemers naar de ideale balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en beleving. Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers bieden wij een optimaal, integraal proces waarin aandacht centraal staat. Zo zijn we in staat keer op keer verrassende momenten te creëren waar je echt gelukkig van wordt.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.hollandfoodservice.nl

 

Wat ga je doen?

Om ervoor te zorgen dat onze vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen, coördineer jij een logistiek deelproces, begeleid je de logistiek medewerkers op vaktechnisch gebied, motiveert je team met humor en inzet en zo zorgen jullie er samen voor dat alle bestellingen klaar staan voor transport. Je bent er trots op dat door jullie inzet het logistieke proces iedere dag weer vlekkeloos verloopt..

Je werktijden zijn afhankelijk van de shift die je draait en deze rouleren per week. De eerste shift is van 06:00 – 14:30, de tweede shift van 09:00 tot 17:30 en de derde shift is van 12:00 tot 20:30. Je werkt net als je collega meewerkend voormannen ongeveer een zaterdag in de maand en bent dan een andere dag van de week vrij.

Vind jij het fijn om de verbindende schakel te zijn tussen collega’s en andere afdelingen, om samen te werken, collega’s te begeleiden en beter te maken en om de administratie van de inkomende- en uitgaande goederen bij te houden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op deze mooie baan in ons prachtige bedrijf.

Benieuwd naar waar jij komt te werken? Neem vast een kijkje bij onze afdeling logistiek: https://www.youtube.com/watch?v=t3ds8fvuSKI

Onze ideale meewerkend voorvrouw/man:

 • Is communicatief vaardig en geduldig.
 • Heeft een positieve instelling en houdt van een uitdaging.
 • Heeft ervaring in een logistiek functie en kan goed overweg met MS Office.
 • Is proactief en klantgericht.
 • Is gemotiveerd en flexibel.
 • Heeft geen problemen met werken in een gekoelde omgeving (2-4°C).
 • Is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving.

Wij bieden:

 • Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week in verschillende shifts met toeslagen van 25% en 40% per uur.
 • Gezellige collega’s en een jong en divers team.
 • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.
 • Leuke personeelsborrels en -feesten.
 • Beloning naar leeftijd en ervaring.
 • Salarisindicatie €13,24 – €14,95 per uur exclusief toeslagen.

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook even bellen met Chantal of Madeleine van onze HR afdeling : 024 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.