Medewerker Afwegen (parttime)
Kom jij ons familiebedrijf versterken? We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen met het afwegen en verpakken van AGF (aardappelen, groente en fruit).

Afwegen, verpakken, etiketteren, sorteren… jij draait er je hand niet voor om. En mede dankzij jouw hulp kunnen bewoners genieten van heerlijk eten en drinken. Lijkt dit je wat en wil je ons gezellige team komen helpen? Klik dan op de button en solliciteer direct.

Wat ga je doen?
Dagelijks worden verse groenten, salades, soepen en sauzen gemaakt op de productielocatie van Holland Food Service. De producten hiervoor, zoals paprika en tomaat, komen ’s morgens binnen en worden daarna gesneden, verwerkt en verpakt. Op de Afweegafdeling ga je aan de slag met het afwegen en verpakken van de producten. Samen met gezellige collega’s, die op jouw hulp staan te wachten.

Onze ideale Medewerker Afwegen:
– is gemotiveerd en flexibel
– voelt zich verantwoordelijk
– is klantgericht
– is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– is zorgvuldig

Wij bieden:
– een leuke, afwisselende baan voor 30,40 uur per week
– gezellige collega’s
– beloning naar leeftijd, kennis en ervaring

– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– leuke personeelsborrels en -feesten
– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal of Madeleine van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.