Vacature Logistiek medewerker A (orderpick dkw)

Logistiek Medewerker A (orderpicker DKW)
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat je van aanpakken houdt en graag samenwerkt in een enthousiast klein team met aangename werktijden en een goed salaris? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan binnen een jong team in een echt familiebedrijf.

Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, familiebedrijf en hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor zorginstellingen.  Wij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden.  Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers zorgen wij ervoor dat dagelijks 16 vrachtwagens ons distributiecentrum verlaten om bestellingen naar zorginstellingen door heel Nederland te brengen. Zo dragen wij bij aan de geluksmomenten van onze klanten. Dit kan niet zonder betrokken medewerkers alle ruimte krijgen om bij ons gelukkig ouder te worden én te blijven!

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.hollandfoodservice.nl


Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker in onze DWK (droge kruidenierswaren) hal zorg je ervoor dat producten klaar gezet worden voor intern transport naar ons distributiecentrum. Je verzamelt samen met je collega’s de producten met behulp van een polsscanner. Je pakt het juiste aantal uit het schap en voor je ze in de krat doet kijk je nog even of de producten in orde zijn, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Zo worden alle bestellingen verzameld en klaargezet voor interntransport.


Onze ideale Logistiek Medewerker:

–  Wil graag bijdragen aan de geluksmomenten van onze klanten
–  Is gemotiveerd, flexibel en positief ingesteld.
–  Houdt van aanpakken en is collegiaal
–  Werkt graag samen in een klein team
–  Is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving.
–  Wil graag gelukkig ouder worden in een leuke baan bij Holland Food Service


Wij bieden:
–  Een logistieke afwisselende baan voor 38 uur per week met gezellige collega’s
–  Vaste roostertijden van 08:30 – 17:06 uur
– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Leuke personeelsborrels en -feesten.
– Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 10,71 – €11,37 per uur

Bekijk het filmpje om een idee te krijgen van onze afdeling logistiek: https://youtu.be/t3ds8fvuSKI

 

Kan je niet wachten?

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, reageer dan snel. Je kan direct solliciteren door op de onderstaande button te klikken. Je kan je reactie met CV ook mailen naar Chantal via HR@hollandfoodservice.nl. of bel 024 – 820 04 13. We horen graag van je!