Kok

Ben jij een kok die ook in grote hoeveelheden prachtige gerechten kan maken? Haal je er voeldoening uit om er iedere dag voor te zorgen dat bewoners van zorginstellingen genieten van een heerlijke maaltijd? Dan heb jij de ingrediënten in huis die wij zoeken! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan in een enthousiast team.

Wat ga je doen?

Als kok bij Holland Food Service bereid je elke dag een grote verscheidenheid aan producten. Soepen, sauzen, wereldgerechten, stamppotten, aardappel gerechten of allerlei groenten je draait er je hand niet voor om. Je kookt, frituurt en mengt grote hoeveelheden maaltijdcomponenten volgens onze heerlijke recepten. Dit doe je samen met gezellige collega’s, die op jouw hulp staan te wachten. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en controleert de terug gekoelde producten voor je deze naar de afdeling portioneren brengt. Aan het einde van je werkdag laat je de keuken netjes achter, klaar voor een nieuwe dag. Met de heerlijke gerechten uit de keuken van Holland Food Service maak je eetmoment van bewoners in zorginstellingen bijzonder. Zo draag je bij aan een dagelijks geluksmoment.

Wie ben jij?

– Je bent gemotiveerd en flexibel
– Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
– Je hebt de opleiding zelfstandig werkend kok of basis kok afgerond
– Je hebt een scherp oog voor kwaliteit
– Je beheerst de Nederlandse taal
– en je woont in de omgeving van Wijchen/Nijmegen

Wat bieden wij jou?

– een leuke, afwisselende fulltime baan (38 uur).
– gezellige collega’s en een hecht team
– Werktijden van maandag t/m vrijdag van 06:30 tot 14:50
– leuke personeelsborrels en -feesten
– toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– salarisindicatie € 13,62 tot €17,44 per uur afhankelijk van kennis en ervaring

Wie zijn wij?

Holland Food Service is de leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog, we zijn niet zomaar een leverancier. We zijn hofleverancier. In 1892 begonnen als kruidenier zijn we als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen.

Naast ontbijt, lunch en diner verzorgen we ook de tussendoortje, familiediners en het koekje bij de koffie. Zo worden mooie momenten gecreëerd, momenten waarop je samenkomt. Je elkaar aan kan kijken, fijn kan praten, genieten van lekker eten én van het gezelschap. Om het geluk in die momenten te vinden, kunnen onze klanten rekenen op onze betrokken medewerkers. Van elk moment een beleving maken en als medewerker zelf ook alle ruimte krijgen om bij Holland Food Service gelukkig te worden én te blijven.

Interesse? Solliciteer direct!

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, stuur dan een reactie of je CV per e-mail naar Renée via HR@hollandfoodservice.nl.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de HR afdeling via 024 820 04 13.