Keuken Assistent (keuken)
Kom jij ons familiebedrijf versterken? We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen in de keuken met het bereiden van (kant-en-klare) maaltijdcomponenten zoals gekookte aardappelen en puree.

Koken, frituren, puree uittappen, schoonmaken… jij draait er je hand niet voor om. En mede dankzij jouw hulp kunnen bewoners genieten van heerlijk eten en drinken. Lijkt dit je wat en wil je ons gezellige team komen helpen? Klik dan op de button en solliciteer direct.


Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor de (institutionele)zorg.

Al ruim 125 jaar geloven we in de kracht van verbinding. We koppelen kennis aan service en zoeken samen met onze medewerkers, partners en afnemers naar de ideale balans tussen kwaliteit, betaalbaarheid en beleving.

Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers bieden wij een optimaal, integraal proces waarin aandacht centraal staat. Zo zijn we in staat keer op keer verrassende momenten te creëren waar je echt gelukkig van wordt.


Wat ga je doen?
Dagelijks worden er in de keuken van Holland Food Service een grote verscheidenheid aan producten bereidt. Zo worden er bijvoorbeeld aardappelen gekookt, gefrituurd en wordt er puree gemaakt. Als Keuken Assistent ben je onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van de kookketels, frituren, het uittappen van puree en het schoonmaken van de keuken. Dit doe je samen met gezellige collega’s, die op jouw hulp staan te wachten.


Onze ideale Keuken Assistent:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is zorgvuldig.


Wij bieden:
– een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– gezellige collega’s
– beloning naar leeftijd, kennis en ervaring
– leuke personeelsborrels en -feesten
– ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– salarisindicatie € 11,74 tot € 12,75
per uur

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal of Madeleine van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Benieuwd naar waar jij komt te werken? Bekijk onderstaande video voor een kijkje bij onze afdeling logistiek: