HR Medewerker

Ben jij een aanpakker die kritisch en nuchter in staat is om zelfstandig aan de slag te gaan binnen een gezellig team? Sta je te popelen om na het afronden van je studie HRM je kennis in de praktijk toe te gaan passen of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Denk je bovendien dat deze vacature tekst veel beter kan dan hebben wij de perfecte baan voor je!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde maar er zijn wel taken die regelmatig terugkomen. Zo ga je ziek- en hersteld meldingen verwerken, (arbeids)overeenkomsten opstellen, de management rapportage verzorgen en leer je ons personeelsinformatiesysteem kennen zodat je makkelijk informatie op kan zoeken en toe kan voegen. Met je frisse blik merk je misschien zaken op die we zouden kunnen verbeteren en dit pak je dan ook direct op.

Naast deze en andere algemene administratieve taken stort je, je op de instroom. Je hebt goede ideeën over de manier waarop en waar we naar geschikte nieuwe collega’s kunnen zoeken. Je regelt het omzetten van vacatures in pakkende advertenties en vindt het belangrijk dat iedere sollicitant een persoonlijke bevestiging ontvangt. Je maakt de voorselectie, regelt de uitnodigingen en ondersteunt bij de selectiegesprekken. Als de juiste nieuwe collega gevonden is faciliteer je een succesvolle onboarding.

Samen met de HR manager ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende die met HR gerelateerde vragen aankloppen en pakken jullie samen HR projecten op. Tot slot verwerk je alle mutaties en heb je de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat alle medewerkers van Holland Food Service op tijd hun salaris ontvangen.

Wie ben jij?
• een enthousiaste spontane, gemotiveerde en praktisch ingestelde aanpakker
• je hebt HBO werk- en denkniveau (net afgestudeerd of verkregen door ervaring)
• een echte teamspeler die overzicht houdt én zelfstandig kan werken
• je ben accuraat en werkt gestructureerd en kan effectief en vlot in goed Nederlands communiceren
• je schakelt makkelijk en op alle niveaus en bent op zoek naar een uitdagende baan voor 24-32 uur.
Wat bieden wij jou?
• Een zelfstandige en uitdagende functie in een hecht team. Flexibele werktijden en -dagen.
• Veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en ambitie
• Een prettige, informele en dynamische werkomgeving binnen ons professionele en groeiende familiebedrijf
• Een marktconform salaris o.b.v. kennis en ervaring
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Wie zijn wij?
Holland Food Service is de leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog, we zijn niet zomaar een leverancier. We zijn hofleverancier. In 1892 begonnen als kruidenier zijn we als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen.

Naast ontbijt, lunch en diner verzorgen we ook de tussendoortje, familiediners en het koekje bij de koffie. Zo worden mooie momenten gecreëerd, momenten waarop je samenkomt. Je elkaar aan kan kijken, fijn kan praten, genieten van lekker eten én van het gezelschap. Om het geluk in die momenten te vinden, kunnen onze klanten rekenen op onze betrokken medewerkers. Van elk moment een beleving maken en als medewerker zelf ook alle ruimte krijgen om bij Holland Food Service gelukkig te worden én te blijven. Interesse?

Solliciteer direct
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Madeleine Robinson, HR manager via 024-8200413 of door een e-mail te sturen naar: m.robinson@hollandfoodservice.nl. We horen graag van je.