DTP’er / Video-editor

Begin jij te stralen als je denkt aan Gelukkige mensen en Geluksmomenten op jouw beeldscherm? Ben jij een all-round mediamaker en ga jij voor de creatie van pakkende visuals en video’s? Zorg jij voor hét wow-effect dat perfect aansluit bij onze kernwaarden ‘aandacht, verrassen en verbinden’?  Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?
Jij zal je in deze rol niet snel gaan vervelen, want als DTP’er én video-editor ben jij verantwoordelijk voor het creëren en editen van video’s, maar hou je je ook bezig met het maken van bestanden die wij gebruiken voor onze interne en externe communicatie. Dit varieert van het opmaken van drukwerk als flyers, posters, presentaties, interieurelementen, verpakkingen, menukaarten, handleidingen en brochures tot de vormgeving van jaarverslagen en MVO-rapporten. Bij het samenstellen van jouw werk hou je rekening met onze huisstijl, maar is er zeker ook plaats voor creativiteit. Samen met het marketingteam stel je aansprekende social posts op en zorg je ervoor dat onze websites hollandfoodservice.nl en gelukkigouderworden.nl en de sales presentaties hét Holland Food Service gevoel overbrengen.

Het blijft echter niet alleen bij het editen van video’s, want uiteraard ga jij ook mee naar locaties om zelf Gelukkige beelden te schieten. Je kunt dus prima met een camera overweg en legt hiermee de mooiste momenten vast!

Wie ben jij?

 • Een enthousiaste collega en beschikbaar voor 28 uur per week (3,5 dag)
 • Je hebt affiniteit met de zorg, gastvrijheid en eten en drinken
 • Je werkt uitstekend in Photoshop, Indesign, Illustrator en Premiere Pro (opmaak voor o.a. leaflets, online banners, verpakkingen, sales materiaal)
 • Je kan onze huisstijl en waarden perfect vertalen naar online materiaal, video en print
 • Je bent hét creatieve brein van de afdeling en assisteert bij photoshoots van onze producten
 • Natuurlijk ben je een teamplayer met oog voor detail en een grote make van zelfstandigheid en proactiviteit

 Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige en uitdagende functie in een hecht team
 • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving binnen ons professionele en groeiende familiebedrijf
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en ambitie
 • Gezellige collega’s en leuke personeelsborrels en -feesten
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris o.b.v. kennis en ervaring en prettige secundaire voorwaarden
 • Training, opleiding en scholing op maat

 

 

Gelukkig ouder worden

Holland Food Service is de leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog, we zijn niet zomaar een leverancier. We zijn hofleverancier. In 1892 begonnen als kruidenier zijn we als familiebedrijf binnen vier generaties uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor zorginstellingen. Naast ontbijt, lunch en diner verzorgen we ook de tussendoortje, familiediners, fingerfood, het koekje voor als er iemand op de koffie komt en bovenal het creëren van mooie momenten. Momenten waarop je samenkomt. Je elkaar aan kan kijken, fijn kan praten, genieten van lekker eten én van je gezelschap. Om het geluk in die momenten te vinden, kun je rekenen op onze betrokken medewerkers die verrassen tot een kunst hebben verheven. Van elk moment een beleving maken en zelf ook alle ruimte krijgen om Gelukkig bij ons te worden én te blijven.

Interesse? Solliciteer direct!

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, reageer dan snel via onderstaande knop en motiveer waarom jij bij ons past. Of stuur je reactie met CV per e-mail naar Renée Weekers via HR@hollandfoodservice.nl.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne van Rijn, Commercieel Directeur via 06 309 82 726 of door een e-mail te sturen naar: s.vanrijn@hollandfoodservice.nl.