Chauffeur bestelauto
Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke baan binnen een enthousiast en divers team. Je maakt deel uit van ons familiebedrijf in Wijchen. Jij bent verantwoordelijk voor een de tijdige levering van onze dagverse en of diepvriesproducten aan de klanten, conform de geplande afspraken en de routeplanning. 

Wat ga je doen?

Je komt aan bij Holland Food Service, trekt je bedrijfskleding aan en vervolgens controleer je de lading en of dit overeenkomt met de bijbehorende documenten. Op een efficiënte wijze vertrek je naar de klanten. Iedere klant heeft specifieke richtlijnen waar en hoe de producten aangeleverd moeten worden, hierdoor is geen klant hetzelfde. Tijdens het leveren controleer je of de pakbonnen overeenkomen met de geleverde goederen. Voor je vertrekt naar de volgende bestemming controleer je of er nog emballage of andere retouren klaarstaan om mee terug te nemen naar Holland Food Service. Heb je zin om aan de slag te gaan? Wacht niet langer en solliciteer direct op de functie!

Onze ideale chauffeur voor op de bestelauto:
klantgericht
– Representatief
– Gemotiveerd
– Is in het bezit van een rijbewijs B

Wij bieden:
– Een leuke baan voor 38 uur per week
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring
– Leuke personeelsborrels en –feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei

Solliciteer direct:

Je kunt direct solliciteren door op de onderstaande button te klikken. Je mag ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen: 024 820 04 13, we horen graag van je.

Acquisitie door bureaus zullen wij niet toepassen op deze vacature.