…werken bij Holland Food Service

Vacature basiskok

Ben jij een kok die ook in grote hoeveelheden prachtige gerechten kan maken? Haal je er voldoening uit om er iedere dag voor te zorgen dat bewoners van zorginstellingen genieten van een heerlijke maaltijd? Dan heb jij de ingrediënten in huis die wij zoeken! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan in een enthousiast team.

Wat ga jij doen?

Als kok bij Holland Food Service bereid je elke dag een grote verscheidenheid aan producten. Soepen, sauzen, wereldgerechten, stamppotten, aardappel gerechten, groenten, je draait er je hand niet voor om. Je kookt, frituurt en mengt grote hoeveelheden maaltijdcomponenten volgens onze heerlijke recepten. Dit doe je samen met gezellige collega’s, die op jouw hulp staan te wachten. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en controleert de terug gekoelde producten voor je deze naar de afdeling portioneren brengt. Aan het einde van je werkdag laat je de keuken netjes achter, klaar voor een nieuwe dag.  Met de heerlijke gerechten die jij in de keuken van Holland Food Service hebt bereid  maak je de eetmomenten van bewoners in zorginstellingen bijzonder. Zo draag je bij aan een dagelijks geluksmoment.

Wie ben jij 

  • Je bent gemotiveerd en flexibel
  • Je bent secuur en kan goed communiceren in het Nederlands
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je hebt de opleiding zelfstandig werkend kok of basiskok afgerond
  • Je bent woonachtig in Wijchen, Nijmegen of directe omgeving

Wat bieden wij?

– Een leuke afwisselende baan voor 38 uur
– Werktijden van maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 14:50
– Gezellige collega’s
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– Salarisindicatie €14,57 – €16,76 per uur afhankelijk van kennis en ervaring

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur een mail naar Sanne Sietzema van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of als je vragen hebt bel dan naar: 024 – 820 04 13.
We horen graag van je.