Uit eigen keuken

"Geluk is... elke dag eerlijk, vers en smakelijk"

Uit eigen keuken
Elke dag staan onze gediplomeerde koks in onze eigen, ambachtelijke productiekeuken. Bereiden we de lekkerste eenpansgerechten, rauwkosten en panklare versproducten in ons snijbedrijf. Versheid en kwaliteit staan voorop en dat proef je.

Kwaliteit en smaak vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hanteren vaste recepturen, zodat onze producten altijd een hoogwaardige en constante kwaliteit hebben. Volledig afgestemd op degene die aan tafel zit.

Panklare producten en (fruit)salades
Vers van het land, de volgende dag in jouw koelkast De grondstoffen voor onze slamixen, (fruit)salades, rauwkosten en panklare producten komen elke ochtend direct van de veiling.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat vers betekent. Zo houden wij kleine voorraden, zodat jouw rauwkost of panklare groentemix verser dan vers is. Want wat vanochtend wordt gesneden en verpakt, ligt morgen als kraakvers product in jouw koelkast! In groot- of kleinverpakking.

Koelverse maaltijden
Onze gediplomeerde koks zorgen ervoor dat onze kant-en-klare maaltijden, soepen en sauzen elke dag bijzonder smakelijk en van een hoge constante kwaliteit zijn.

Ze koken elke dag met veel passie en zijn zeer betrokken bij het proces. Alle producten worden gecontroleerd op geur, kleur, smaak en consistentie.

Soepen en sauzen
In de keuken van Holland Food Service worden de lekkerste soepen en sauzen bereid. Na de bereiding wordt de soep of saus warm verpakt en vervolgens gepasteuriseerd en gekoeld. Dankzij dit proces is onze ambachtelijke verse soep langer houdbaar en met behoud van kwaliteit en smaak.

De handige verpakking en lange houdbaarheid geven jou in de keuken veel gemak en verminderen de kans op verspilling.

Voor ieder wat wils
Van Hollandse stamppot tot Spaanse paella. Bij Holland Food Service is er voor ieder wat wils. Ook voor mensen met speciale dieetwensen. Denk hierbij aan producten die glutenvrij zijn, die een gemalen consistentie hebben, die extra eiwitten bevatten of bijvoorbeeld die zoutloos zijn.

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Wil je graag producten bestellen? Lijkt het je interessant om een online of offline training te volgen over eten en drinken? Of wil je nog meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld voedselveiligheid? Neem dan even contact met ons op.