…werken bij Holland Food Service

Stage HRM

Een meewerk- of afstudeerstage bij Holland Food Service is afwisselend, uitdagend en erg leerzaam. Vanaf de eerste dag ben jij onderdeel van ons team en zorgen wij samen voor een geweldige invulling van je stageperiode. Tijdens de stage krijg je goede begeleiding in je werkzaamheden en is er veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga jij doen?

Tijdens jouw stage ga je je storten op de instroom binnen Holland Food Service. Hierin heb jij alle vrijheid en mag je zelf komen met goede ideeën om nieuwe collega’s te werven. Je regelt het omzetten van vacatures in pakkende advertenties en vindt het belangrijk dat iedere sollicitant een persoonlijke bevestiging ontvangt. Je maakt de voorselectie, regelt de uitnodigingen en ondersteunt bij de selectiegesprekken. Als de juiste nieuwe collega is gevonden is help je onze teamleiders ook met een succesvolle onboarding. Als Holland Food Service willen wij onszelf als Werkgever in de regio ook meer op de kaart zetten en zal je dus ook hierbij ondersteunen (employer branding).

De focus zal liggen op het onderdeel recruitment maar wanneer dit op een wat lager pitje staat zal je ook helpen met de dagelijkse HR taken, zoals ziek- en hersteldmeldingen, opstellen van overeenkomsten, ondersteuning bij managementrapportages en het beantwoorden van mail en telefoon.

Tot slot ben je samen met je HR collega’s het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende die met HR gerelateerde vragen aankloppen en krijg je inzicht in verschillende facetten van het HR-werkveld.

Mocht je op zoek zijn naar een afstudeerstage ook dan zijn er mogelijkheden en zal het onderwerp liggen binnen recruitment, onboarding of employer branding.

Wie ben jij

 • en enthousiaste, gemotiveerde en praktisch ingestelde HBO-student (HRM);
 • een echte aanpakker die in staat is om zelfstandig en in een team te kunnen werken;
 • in staat om effectief en vlot in goed Nederlands te communiceren;
 • creatief en goed met sociale media;
 • iemand die discreet weet om te gaan met vertrouwelijke (bedrijfs- en persoons-) informatie;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  Wat bieden wij?

  Een meewerkstage per februari 2024 (startdatum afhankelijk van je opleiding)

  – Goede begeleiding tijdens je meewerkstage

  – Een mooie plek in ons enthousiaste en ambitieuze team

  – Leuke personeelsborrels en -feesten

  – Stagevergoeding

  Interesse? Solliciteer direct!

  Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten om stage bij ons te komen lopen druk dan op die solliciteer button of stuur bij vragen een mailtje naar hr@hollandfoodservice.nl t.a.v. Sanne Sietzema of bel 024-8200413.

  We kijken uit naar je reactie!