Sanne


Bootcampen met Sanne


Klaar voor de start? Je bent terecht gekomen op de pagina van onze sportieve collega Sanne. Ze is enthousiast, een doorzetter en al jaren actief in de foodbranche. 

Hieronder lees je nog wat meer over haar. Wist je bijvoorbeeld dat ze al jaren meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse? 

Sanne versterkt het team sinds een paar jaar en is onder andere nauw betrokken bij de nieuwe koers die Holland Food Service heeft ingezet. 


“Met de nieuwe, krachtige boodschap ‘Gelukkig ouder worden’ gaan we de komende tijd iedereen verrassen. Ik heb er zin in!”

Samen kilometers afleggen
Van implementatieprojecten tot complete aanbestedingen. Met onze collega Sanne ben je er verzekerd van dat je stappen gaat maken. Kilometers zelfs. Met haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander hoe je het totaalpakket aan eten en drinken zo optimaal mogelijk kunt inrichten.

De juiste ingrediënten
Sanne heeft een specialistisch team om haar heen verzameld, waarmee ze kan voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. Met deze mensen weet ze de verwachtingen zelfs te overtreffen. Een logistiek model inrichten? Menucyclus samenstellen? Assortimenten bepalen? Bij Sanne kun je met iedere vraag terecht. De juiste ingrediënten heeft Holland Food Service in huis.

Geluksmoment
Sanne sport graag. Van bootcampen tot wandelen, maar ook kijkt ze ieder jaar uit naar het wintersportseizoen. Ze wordt gelukkig van haar gezin, vrienden en familie. Samen leuke dingen ondernemen. Genieten van lekker eten en drinken hoort daar natuurlijk ook bij.    

Sanne van Rijn
s.vanrijn@hollandfoodservice.nl
06 30 98 27 26