Mike

“Leuk dat je even een kijkje bij mij in de keuken komt nemen. Ik ben Mike en ik ben al heel wat jaren werkzaam bij Holland Food Service als Culinair adviseur. Je vindt mij dan ook het vaakst terug in de keuken. Koken, recepten bedenken, workshops organiseren. Ik word er gelukkig van!”

Koken met sterren
Koken, blancheren, grillen, pocheren, regenereren, stomen… Onze collega Mike draait er zijn hand niet voor om. Je kunt bij hem terecht voor allerlei tips en trucs op het gebied van eten en drinken. Hij helpt onze klanten tijdens trainingen en workshops en leert ze de kneepjes van het vak. Van eenvoudige gerechten tot gerechten op sterrenniveau. Net wat bij jou past en waar je jouw bewoners en cliënten gelukkig mee wil maken. Het gaat er vooral om dat je plezier hebt in de keuken.

Oog voor detail
Collega’s omschrijven Mike als zorgzaam, gezellig en creatief. Hij heeft oog voor detail en weet daarmee altijd het verschil te maken. Zijn talenten zie je onder andere ook terug in ons magazine Smaakvol. Hij is de bedenker en de maker van de recepten en weet ze samen met onze fotograaf op een smaakvolle manier vast te leggen.

Eerste hulp in de keuken
Wil je weten waar je op moet letten tijdens het bereiden van een maaltijd? Vind je het leuk om ideeën uit te wisselen over een nieuw gerecht? Of wil je alles te weten komen van bijvoorbeeld kooktechnieken door middel van een training of workshop? Dan is Mike jouw eerste hulp in de keuken. Hij staat voor je klaar en weet je altijd op een creatieve manier te verrassen.

Contact
Wil je contact opnemen met Mike over een workshop of een training? Of heb je behoefte aan extra uitleg? Hij is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Mike ten Buren
m.tenburen@hollandfoodservice.nl
06 33 56 12 87