– VERVULD – Meewerkend voorvrouw/voorman

Meewerkend voorvrouw/man
Ben jij de meewerkend voorvrouw of man die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke, afwisselende baan binnen een enthousiast en divers team. Je maakt deel uit van ons familiebedrijf in Wijchen. In de weer met de polsscanner, producten controleren, bundelen en het klaarmaken van bestellingen voor transport. Je hebt de smaak al helemaal te pakken en met jouw logistieke kennis en ervaring ben jij de versterking waar we naar op zoek zijn en die onze collega’s gaat aansturen.

Wat ga je doen?
Om ervoor te zorgen dat onze Vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen, coördineer jij de logistieke processen, begeleid je de logistiekmedewerkers op vaktechnisch gebied, motiveer je het team en zorg samen dat alle bestellingen van onze klanten klaar staan voor transport. Jij zorgt er voor dat het logistieke proces iedere dag weer vlekkeloos verloopt met alle middelen die daarvoor beschikbaar zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de ‘Quality Control’ van het hele proces. Vind jij het fijn om de verbindende schakel te zijn tussen collega teamleiders en andere afdelingen zoals Transport, nieuwe collega’s in te werken, de administratie van de inkomende- en uitgaande goederen bij te houden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op de functie!

Je werktijden rouleren per shift. De eerste shift is van 06:00 – 14:30, de tweede shift van 10:30 tot 19:00 en de derde shift is van 15:00 tot 23:30. Daarnaast rouleren je werkdagen ook. Je werkt net als de andere leidinggevenden een zaterdag in de maand. 

Onze ideale meewerkend voorvrouw/man:
– Communicatief vaardig
– Positieve instelling
– Gemotiveerd en flexibel
– Proactief
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is bereid om incidenteel te werken op zaterdag.

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– Salarisindicatie € 2.136 – €2.549 per maand

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie door bureaus zullen wij niet toepassen op deze vacature.