Martien

Rennen met Martien
Welkom op de persoonlijke pagina van onze collega Martien. Vrolijk, aanstekelijk enthousiast en een groot hart voor klanten en collega’s. Op deze pagina kun je nog wat meer over hem lezen. Wist je dat zijn honden erg speciaal voor hem zijn en dat ze ontzettend goed kunnen rennen? Is er een wedstrijd? Martien is erbij en is zo trots als een pauw.

Martien is onze Senior accountmanager en kent Holland Food Service door en door. Verschillende ontwikkelingen heeft hij doorgemaakt en met zijn ruime kennis en ervaring, is hij een goede adviseur. Hij denkt graag met je mee.

"Samen het verschil mogen en kunnen maken. Als team alles eruit halen. Niet alleen klanten verrassen, maar ook bewoners, cliënten, gasten en collega's. Daar doe ik het voor!"

Denken in mogelijkheden en oplossingen
Hulp nodig? Behoefte aan goed advies? Of heb je een leuk idee en wil je hier eens over brainstormen? Onze Senior accountmanager Martien staat voor je klaar. Hij is al onderweg! Denken in mogelijkheden en oplossingen is zijn kracht en daarmee weet hij als geen ander mensen gelukkig ouder te laten worden.

Druktemaker
Als collega kennen we Martien als een enthousiast persoon. Een druktemaker in positieve zin, omdat hij de boel af en toe op zijn kop zet om nieuwe ideën te verwezenlijken. Alles voor de klant en dat siert hem. Martien maak je blij met lekker eten. Het liefst uit de Italiaanse keuken. Zelfgemaakte pizza’s, goed gezelschap, mensen blij maken… daar wordt hij gelukkig van.

Geluksmoment
Martien wordt gelukkig van zijn gezin en natuurlijk zijn honden. Hij reist graag en kan erg genieten van lekker eten en drinken.

Contact
Wil je een kop koffie drinken met Martien? Advies bij hem inwinnen? Je kunt hem bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

Martien Robben
m.robben@hollandfoodservice.nl
06 12 96 00 66