Maatwerk op topniveau

"Geluk is... elke dag verrassen en verrast worden"

Maatwerk op topniveau

Wat maakt een moment nou echt bijzonder? Met die vraag zijn we bij Holland Food Service dagelijks bezig. We willen verrassen. Onverwachts uit de hoek komen. Geluksmomenten mogelijk maken. Onze medewerkers krijgen er de ruimte voor. De zorginstellingen waar wij aan leveren plukken er de vruchten van. Zo houden we ons uitgebreide assortiment, vergaande service en maatwerkoplossingen niet alleen goed, samen maken we het verrassend goed.

5/5
"Of het nu samen genieten is van een maaltijd of een kleinigheidje op iemand zijn verjaardag. Het geluk zit 'm voor mij in de persoonlijke aandacht" 

- Dorus -

Proef de beleving
De markt vraagt steeds meer om beleving. Om iets speciaals. Iets waarmee de doelgroep verrast wordt. Om geluksmomenten. En geluksmomenten… creëer je samen met Holland Food Service. 

Iedereen gelukkig
Wie meerwaarde wil creëren, moet goed weten op welk vlak. Daarom meten wij doorlopend de klanttevredenheid van jouw doelgroep zodat we precies weten wat verbeterd kan worden. Als dat niet iedereen gelukkig maakt.

Smaakt het naar meer en ben je benieuwd geworden naar onze verrassingen? Wil je jouw bewoners of cliënten een leuke verrassing bezorgen of je collega’s eens in het zonnetje zetten? Of heb je vragen of tips voor ons? Laat het ons weten en neem even contact op.