Logistiek medewerker / Orderpicker

Logistiek Medewerker / Orderpicker
Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je als nieuwe Logistieke collega verzekerd van een leuke, afwisselende baan binnen een enthousiast en divers team. Je maakt deel uit van ons familiebedrijf in Wijchen. In de weer met de polsscanner, producten controleren, bundelen en het klaarmaken van bestellingen voor transport. Je hebt de smaak al helemaal te pakken en met jouw logistieke kennis en ervaring ben jij de versterking waar we naar op zoek zijn. 

Wat ga je doen?
Om ervoor te zorgen dat onze Vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen, verzamel je samen met alle andere Logistieke Medewerkers de producten voor de bestellingen van onze klanten en zet je deze klaar voor transport. Je pakt het juiste aantal uit het schap. Het gaat nog niet direct in je krat. Je kijkt eerst nog even of de producten in orde zijn, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.. Controleren, orderpicken, scannen, registreren, bundelen, laden… Laten we meteen beginnen!

Onze ideale Logistiek Medewerker:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is bereid om incidenteel te werken op zaterdag.

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 30.40 uur per week (4 dagen)
– Werktijden van 7:00 uur tot 15:36 uur
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– Salarisindicatie € 1.522,40 – € 1.566,40 per maand op basis van 30.40 uur 

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie door bureaus passen wij niet toe op deze vacature.