Logistiek medewerker (hoofdkantoor)

Logistiek medewerker
Ben jij de Logistiek medewerker die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je als nieuwe Logistieke collega verzekerd van een leuke, afwisselende baan binnen een enthousiast en divers team. Je maakt deel uit van ons familiebedrijf in Wijchen. In de weer met verzamelen, controleren, stapelen, opslaan… Je hebt de smaak al helemaal te pakken en met jouw logistieke kennis en ervaring ben jij de versterking waar we naar op zoek zijn.

Om ervoor te zorgen dat onze Vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen, verzamel je samen met alle andere Logistieke Medewerkers de producten voor de bestellingen van onze klanten en zet je deze klaar voor transport. Je gaat aan de slag met de orders. De juiste producten en aantallen haal je uit de schappen. Het gaat nog niet direct in je krat. Je kijkt eerst nog even of de producten in orde zijn, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!

Onze ideale Logistiek medewerker:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is bereid om incidenteel te werken op zaterdag.

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– Van 07:00 tot 15:36 uur
– Gezellige collega’s
– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Personeelsborrels en feesten
– Ruimte voor ontwikkeling
– Salarisindicatie € 1.670,- – € 1.970,- per maand

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.