Logistiek medewerker (aansturing)

Logistiek Medewerker (aansturing)
Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je als nieuwe Logistieke collega verzekerd van een leuke, afwisselende baan binnen een enthousiast en divers team. Je maakt deel uit van ons familiebedrijf in Wijchen. In de weer met de polsscanner, producten controleren, bundelen en het klaarmaken van bestellingen voor transport. Je hebt de smaak al helemaal te pakken en met jouw logistieke kennis en ervaring ben jij de versterking waar we naar op zoek zijn en die onze collega’s gaat aansturen.

Wat ga je doen?
Om ervoor te zorgen dat onze Vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen, verzamel je samen met alle andere Logistieke Medewerkers de producten voor de bestellingen van onze klanten en zet je deze klaar voor transport. Jij zorgt samen met jouw directe collega’s dat iedereen weet wat er gedaan moet worden. Jij zorgt er voor dat het logistieke proces iedere dag weer vlekkeloos verloopt met alle middelen die daarvoor beschikbaar zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de ‘Quality Control’ van het hele proces. De polsscanner en ons pick-to-cart systeem geeft aan op welke locatie jouw producten te vinden zijn. Je pakt het juiste aantal uit het schap. Het gaat nog niet direct in je krat. Je kijkt eerst nog even of de producten in orde zijn, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. De bestellingen worden verzameld, uitgesorteerd en vervolgens gereedgemaakt voor transport. Controleren, orderpicken, scannen, registreren, bundelen, laden… Laten we meteen beginnen!

Onze ideale Logistiek Medewerker:
– Is gemotiveerd en flexibel
– Voelt zich verantwoordelijk
– Is klantgericht
– Is woonachtig in Wijchen (provincie Gelderland) of directe omgeving
– Is bereid om incidenteel te werken op zaterdag.

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week
– Gezellige collega’s
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring en altijd op tijd
– Leuke personeelsborrels en -feesten
– Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
– Salarisindicatie € 1.897 – €2.199 per maand(exclusief toeslagen 25%-40%))

Solliciteer direct:
Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 820 04 13. We horen graag van je.

Acquisitie door bureaus zullen wij niet toepassen op deze vacature.