Logistiek medewerker A

Logistiek Medewerker A (orderpicker)

Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken? Binnen Holland Food Service ben je als nieuwe Logistieke collega verzekerd van een leuke, afwisselende baan binnen een enthousiast en divers team. In de weer met de polsscanner of met de pickkar, producten verzamelen, bundelen en klaarmaken voor transport. Je hebt de smaak al helemaal te pakken en met jouw inzet en enthousiasme ben jij de versterking waar we naar op zoek zijn.


Wat ga je doen?
Om ervoor te zorgen dat onze Vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen, verzamel je samen met alle andere Logistieke Medewerkers de producten voor de bestellingen van onze klanten en zet je deze klaar voor transport. De polsscanner of de pickkar geven aan op welke locatie jouw producten te vinden zijn. Je pakt het juiste aantal uit het schap. Het gaat nog niet direct in je krat. Je kijkt eerst nog even of de producten in orde zijn, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. De bestellingen worden verzameld en op route klaargezet voor transport. Orderpicken, scannen, registreren, bundelen en laden… Laten we meteen beginnen!

Onze ideale Logistiek Medewerker:

 Is gemotiveerd en flexibel.

– Voelt zich verantwoordelijk.

– Is klantgericht.
– Is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving.
– Is bereid om incidenteel te werken op zaterdag
. Je hebt dan een andere roostervrije dag.

 

Wij bieden:
– Een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week in verschillende shifts met toeslagen van 25% en 40% per uur. Shift tijden: 11:00 – 19:36 en 14:00 – 22:36.
– Gezellige collega’s
– 
Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Beloning naar leeftijd, kennis en ervaring.

– Salarisindicatie € 1.737, – €1.844,- per maand voor 38 uur (exclusief toeslagen).

 

Bekijk het filmpje om een idee te krijgen van onze afdeling. 

    Solliciteer direct:
    Je kunt direct solliciteren door op onderstaande button te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar Chantal van onze afdeling HR via hr@hollandfoodservice.nl of even bellen: 024 – 820 04 13. We horen graag van je.


    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Acquisitie door bureaus passen wij niet toe op deze vacature.