Logistiek medewerker A (avondploeg)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je geen ochtendmens, maar werk je liever in de avonden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Holland Food Service ben je verzekerd van een leuke en afwisselende baan binnen een jong team in een echt familiebedrijf.


Wie zijn wij?

Wij zijn Holland Food Service, familiebedrijf en hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft voor zorginstellingen.  Wij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden.  Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers zorgen wij ervoor dat dagelijks 16 vrachtwagens ons distributiecentrum verlaten om bestellingen naar zorginstellingen door heel Nederland te brengen. Zo dragen wij bij aan de geluksmomenten van onze klanten. Dit kan niet zonder betrokken medewerkers alle ruimte krijgen om bij ons gelukkig ouder te worden én te blijven!

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.hollandfoodservice.nl


Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker in de avondploeg zorg je ervoor dat onze Vrachtwagenchauffeurs op pad kunnen. Je verzamelt samen met je collega’s de producten voor de bestellingen en zet deze klaar voor transport. Je polsscanner of pickkar geven aan op welke locatie de producten te vinden zijn. Je pakt het juiste aantal uit het schap en voor je ze in de krat doet kijk je nog even of de producten in orde zijn, want we willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Zo worden alle bestellingen verzameld en op route klaargezet voor transport.


Onze ideale Logistiek Medewerker:

– Wil graag bijdragen aan de geluksmomenten van onze klanten
– Is gemotiveerd, flexibel en positief ingesteld.
– Heeft geen problemen met werken in een gekoelde omgeving (2-4 °C).
– Is woonachtig in Wijchen/Nijmegen of directe omgeving.
– Is bereid om incidenteel te werken op zaterdag. Je hebt dan een andere roostervrije dag.
– Wil graag gelukkig ouder worden in een leuke baan bij Holland Food Service


Wij bieden:
– Een logistieke afwisselende baan voor 38 uur per week met gezellige collega’s
– Vaste roostertijden van 12:30-21.06 uur
– Toegang tot onze online webshop voor het bestellen van je boodschappen
– Leuke personeelsborrels en -feesten.
– Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 10,71 – €11,37 per uur met een toeslag van 25% na 19:00 uur.

Bekijk het filmpje om een idee te krijgen van onze afdeling logistiek: https://youtu.be/t3ds8fvuSKI  

  

Kan je niet wachten?

Als je na het lezen van deze vacature niet kan wachten en je jezelf herkent in de beschrijving van onze ideale kandidaat, reageer dan snel. Je kan direct solliciteren door op de onderstaande button te klikken. Je kan je reactie met CV ook mailen naar Chantal via HR@hollandfoodservice.nl. of bel 024 – 820 04 13. We horen graag van je!