HFS e-learning

"Geluk is... altijd blijven leren"

Leren waar en wanneer het jou uitkomt
Eten en drinken. Het klinkt simpel, maar er komt heel wat bij kijken. Hoe ga je om met bewoners of cliënten die kauw- en slikproblemen hebben bijvoorbeeld? Of hoe zat het ook alweer met TGT en THT? Met de HFS e-learning blijf je op de hoogte en kun je leren op een moment dat het jou het beste past. Ook maakt het niet uit waar je bent. Het online leerplatform biedt je vrijheid en zorgt ervoor dat je op een leuke en laagdrempelige manier je kennis kunt vergroten.

HFS e-learning speciaal voor klanten
Als klant van Holland Food Service profiteer je van voordelen, zoals eenvoudig online leren via HFS e-learning. Om jouw kennis op te frissen en te vergroten.

Je doorloopt de modules en na afloop kijken we wat je ervan hebt opgestoken. We stellen een paar vragen en je krijgt meteen feedback. Ter afronding doorloop je de eindtoets en krijg je met jouw goede score je eigen certificaat!

Ook aan de slag met HFS e-learning? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of om bijvoorbeeld eerst nog wat meer informatie te krijgen. Ook kun je bij ons terecht voor het ontwikkelen van eigen e-learning modules.