Geluksmomenten ronde 2
high tea bij de Zorgboog

 

 

Geluk is…genieten van een heerlijke high thea

In de afgelopen periode hebben wij weer een aantal mooie Geluksmomenten gecreëerd voor de gelukkige winnaars van ronde 2 van onze actie Geluksmomenten, een glimlach voor de zorg.

Op woensdag 31 mei & maandag 19 juni genoten de zorgmedewerksters en bewoners van Nieuw Vredeveld (Brentano) en & Einderplein 2 & 6 en Torenplein 15 (Zorgboog) van een uitgebreide high tea. Aan de mooi gedekte tafels genoten zij volop van lekkere broodjes, croissantjes, cake, yoghurt met fruit, scrambled eggs met spek, diverse sappen, zoete lekkernijen en warme hapjes. De high tea viel bij beide afdelingen goed in de smaak. ‘’Ik ben echt verbaasd hoeveel iedereen heeft gegeten’’ en ‘’De bewoners hebben echt veel meer gegeten dan normaal’’ waren veel gehoorde opmerkingen.

De afdeling Santa Rosa van de organisatie Levvel won een tijdschriftenabonnenment voor twee maandbladen naar keuze. Op woensdag 31 mei brachten wij deze afdeling een bezoek met onze Gelukscheque voor een symbolische overhandiging van deze prijs. Om ze niet helemaal met lege handen achter te laten namen we nog een Gelukstasje tegen met een gezellige vragenspelletje.

Bekijk onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie van alle Geluksmomenten.

Lijkt het jou leuk dat we ook een keer bij jullie op de afdeling langskomen? Vul hier het aanmeldformulier in voor ronde 3 en wie weet creëren wij in september voor jullie een mooi Geluksmoment!

 

groepsfoto gelukkige winnaars Zorgboog
overhandiging gelukscheque medewerksters Santa Rosa Levvel
high tea bij de Zorgboog
groepsfoto gelukkige winnaars Zorgboog
Zoete lekkernijen
gedekte tafel high tea bij de Zorgboog