logo campagne 2023

Gelukkig ouder worden

We willen allemaal ouder worden. Het liefst in goede gezondheid, vitaal en omringd door dierbaren. Eigenlijk willen we dus niet gewoon ouder worden, we willen Gelukkig ouder worden. Lekker eten & drinken en goede zorg is een onmisbare Geluksfactor om Gelukkig ouder te worden. Jij, als medewerker van een zorginstelling geeft hier een geweldige invulling aan. Iedere dag heb jij veel aandacht voor de bewoner/cliënt.

In de afgelopen jaren hebben wij veel Geluksmomenten mogen creëren voor de bewoners/cliënten. Samen met jou hebben wij ze verrast met de porties Geluk, de Droomwensen, de Droomboom en de Gelukskoekjes.

Dit jaar draaien wij de rollen om. Wij zetten jou, als medewerker van de zorginstelling, in het zonnetje. Ieder kwartaal maakt jouw afdeling kans op de leukste prijzen. Van een uitgebreide lunch tot workshops naar keuze en van een workout op locatie tot een geweldig teamuitje! 

Wij creëren echte Geluksmomenten voor een glimlach in de zorg.
Deze ronde maak je kans op een kraam op locatie, kletspotten en een teamuitje ter waarde van €500,- 

Verbinden & fun

In de vierde en tevens laatste ronde van dit jaar staat het thema ‘verbinden & fun’ centraal. Verbinden vormt naast verrassen en aandacht de basis van Holland Food Service. Onze klantverrassingen zijn letterlijk bedoeld om bewoners/cliënten te verrassen. Lees in deze blog meer informatie over de mogelijkheden. Ook faciliteren en ondersteunen wij zorginstellingen door het geven van handvatten zodat zij ook zelf klantverassingen kunnen uitvoeren zonder dat het veel tijd en energie kost. Samen zorgen wij voor mooie Geluksmomenten!

Aanmeldingen voor ronde 4 zijn gesloten. Bedankt voor jullie deelname. Binnenkort maken wij de Gelukkige winnaars bekend. 

RONDE 1 – ONTZORGEN

LUNCH OP LOCATIE
Heerlijke vers belegde broodjes, vers geperst sinaasappelsap en dat bij jouw op de afdeling. Als je het ons vraagt is het heerlijk om even samen met je collega’s te lunchen. 

KOK OP DE AFDELING
Mike, onze Culinair adviseur, heeft veel ervaring op gedaan als chef-kok en werkt inmiddels ruim 11 jaar voor Holland Food Service. Een man met passie voor eten & drinken en de zorg. En niemand anders dan Mike, komt bij jouw op de afdeling de warme maaltijd bereiden. 

Jullie kunnen samen de maaltijd bereiden, je kan iets anders doen of een tijdje op zijn vingers kijken. Waar jij ook voor kiest, de maaltijdvoorziening is in goede handen.

WORKSHOP NAAR KEUZE
Wij verzorgen voor jullie afdeling een interessante workshop. Met als doel dat wij jullie aantal tips en tricks kunnen geven om de werkzaamheden rondom eten & drinken iets eenvoudiger of efficiënter te maken. Samen met jouw accountmanager bespreken we de mogelijkheden.

In maart hebben wij de Gelukkige winnaars verrast met mooie prijzen. Bekijk hier een terugblik op ronde 1. 

RONDE 2 – TIJD

STOELMASSEUR OP LOCATIE
Een stoelmasseur op locatie helpt je om te ontspannen. Stoelmasseurs richten zich op het masseren van de rug, schouders, armen, handen en de nek. Een massage van bijvoorbeeld 10 minuten zorgt er voor dat jij weer helemaal bent opgeladen. 

HIGH TEA
Geniet met de hele afdeling van een mooie variatie aan kleine en zoete hapjes. Welke lekkernijen je allemaal krijgt houden we nog even geheim.

High tea is voor het eerst geserveerd in 1840. En nu nog steeds populair. Wie weet wordt dit ook wel een High tea voor in de geschiedenisboeken. 

TIJDSCHRIFTENBON
Met een bon kun jij zelf samen met je collega’s leuke tijdschriften uitkiezen. Of je die nu leest voor wat ontspanning in de pauze of dat je het tijdschrift mee naar huis neemt. Dat is helemaal aan jullie. 

Ronde 2 is gesloten. Wij hebben persoonlijk contact opgenomen met de winnaars. Bekijk hier voor een terugblik op ronde 2

RONDE 3 – ENERGIE

WORKOUT BIJ JOU OP LOCATIE
Een personal trainer komt bij jouw op locatie om een workout te verzorgen. En uiteraard heb jij inspraak in het soort workout. Of jij als winnaar nu kiest voor een Zumbales, een kickbokstraining of een HIIT training. Samen zoeken we een passende activiteit. Een ding is zeker, na een training voel jij jezelf helemaal opgeladen. 

GRATIS FRUIT OP DE AFDELING
Geniet met de hele afdeling heerlijk vers fruit. Fruit is het ideale gezonde tussendoortje. En wanneer er bij jouw op de afdeling vers fruit staat, kom jij makkelijk aan je 2 porties fruit per dag. 

SMOOTHIEBAR
Wij komen langs met onze Smoothiekraam en maken de lekkerste smoothies bij jouw op locatie. Of je nu liever een groene smoothie drinkt of een tropische smoothie. Onze smoothies vallen altijd in de smaak! 

Ronde 3 is gesloten. 

RONDE 4 – VERBINDEN & FUN

PHOTOBOOTH & KRAAM BIJ JOU OP LOCATIE
Oke, laten we eerlijk zijn de grappigste foto’s maak je zelf met een photobooth. Voor een leuke foto heb je namelijk alleen wat attributen nodig en natuurlijk je collega’s. Onze Culinair adviseur bakt in de tussentijd de lekkerste poffertjes. 

TEAMUITJE
Samen met je collega’s zet je jezelf dagelijks in om bij te dragen aan het welzijn van de bewoner/cliënt. Maar niet onbelangrijk, jullie werkplezier! En een uitje met je collega’s is een leuke manier om jullie plezier te vergroten. Win je deze prijs? Dan krijg jij van ons een uitje voor jou en een aantal directe collega’s.

KLETSPOT
Pak tijdens de pauze de Kletspot erbij. Een decoratieve pot vol met grappige vragen, stellingen en hilarische dillemma’s. Dit spel zorgt voor ouderwets gezellige tafelgesprekken tijdens de pauzes. Je maakt kans op een Kletspot voor jouw afdeling en we doen er een aantal Kletspotten bij zodat je andere afdelingen kunt verrassen.

Ronde 4 is gesloten. Binnenkort maken wij de Gelukkige winnaars bekend!