Daniel

Dansen met Daniel
Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze collega Daniel. Hij staat voor iedereen klaar, is altijd in voor een geintje en we delen op deze pagina nog wat meer informatie over hem. Zo is zijn geheime talent bijvoorbeeld dansen.

Daniel werkt al heel wat jaren bij Holland Food Service. Hij heeft de veranderingen in de markt meegemaakt en natuurlijk ook de groei van het familiebedrijf.

“Dat we onlangs hofleverancier zijn geworden, maakt me enorm trots. We zetten met zijn allen grote stappen en bouwen aan een mooie toekomst.”

Verrassen, adviseren en brainstormen
Onze accountmanager Daniel gaat graag op pad om klanten te verrassen. Samen een kop koffie drinken, advies geven en ideëen uitwisselen. Hij weet als geen ander hoe je bewoners gelukkig kunt maken en grijpt kansen met beide handen aan.

Behulpzaam en enthousiast
Als collega kennen we Daniel als een behulpzaam en enthousiast persoon. Je maakt hem blij met lekker eten en een goed glas wijn. Heb je nog wat chocolade over? Daniel maak je er absoluut niet blij mee. Bijzonder… maar gelukkig lusten onze andere collega’s het wel!

Geluksmoment
Daniel wordt gelukkig van zijn gezin. Zijn kinderen houden hem jong, maar ook het dansen. Soepel in de heupen en blij in de keuken.

Contact
Wil je een goed gesprek met Daniel? Hem om advies vragen? Je kunt hem bereiken via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

Daniel Willems
d.willems@hollandfoodservice.nl
06 22 51 62 30