Bekendmaking winnaars laatste ronde ‘Geluksmomenten’
bekendmaking winnaars ronde 4 Geluksmomenten

Bekendmaking winnaars ronde 4 ‘Geluksmomenten’

Met de bekendmaking van de allerlaatste winnaars van dit jaar, sluiten we onze actie ‘Geluksmomenten, een glimlach voor de zorg’ succesvol af. Fantastisch om te zien hoeveel aanmeldingen wij voor ronde 4 hebben ontvangen (meer dan 450!) en de betrokkenheid om collega’s en bewoners/cliënten een mooi Geluksmoment te bezorgen. In de onderstaande video maken wij de Gelukkige winnaars bekend. Deze afdelingen gaan wij verrassen met onze poffertjeskraam en photobooth, teamuitje en een aantal kletspotten.  

Nu de laatste ronde gesloten is kijken we terug op een succesvolle actie dit jaar. In totaal hebben we bijna 1600 aanmeldingen ontvangen en daar zijn we dankbaar voor. Geluksmomenten creëren wij namelijk niet alleen, maar samen met jullie. We hebben dit jaar vele medewerkers in de zorg in het zonnetje gezet met mooie prijzen. Bekijk bijvoorbeeld hier een leuke sfeerimpressie van ronde 1.

Volgend jaar komen wij terug met een geheel nieuwe actie waarmee wij weer volop Geluksmomenten mee gaan realiseren. Geluksmomenten voor jou als medewerker en Geluksmomenten voor de bewoners en cliënten.

Houd onze website, socials en de nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte van onze nieuwe actie.